Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı
-
@xboxci Sınavla İlgili Bilgiler:
Tarih: 22 Aralık 2019, PAZAR Saat: 11:00
(Kimlik belgesi kontrolü için sınav saatinden 30 dk önce sınav yerinde hazır bulunmanız önem arz etmektedir.)Sınav Yeri :
İstanbul : İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ek Bina 1
Adres : Süleymaniye Mahallesi, Besim Ömer Paşa Caddesi No:13 - Beyazıt / İstanbul
Sınav içeriği: Genel Yetenek Testi, Alan Bilgisi Testi ( Ekonomi, Güncel Konular, Hukuk, İşletme, Muhasebe), İngilizce Testi, Kompozisyon Testi,
Önemli Notlar:
-
Sınav tek oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.
-
Sınava gelirken yanınızda kimlik belgesi getirmeyi unutmayınız. Kimlik belgesi ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacaktır.
-
Kimlik belgesi kontrolü için sınav saatinden 30 dk önce sınav yerinde hazır bulunmanız önem arz etmektedir.
-
Bankamız tarafından daha önce yapılan sınavların mülakat aşamasında elenen adayların sınavları geçersiz sayılacaktır.
-
Sınav süresi 120 dakikadır.
-
-
Bana da geldi.
-
Bddk 12.30 gibi biter.bu da 14.00 te baslasa olurdu.bu şekilde katılım az olur.
-
@piko acaba alt konular ney bilginiz varmı hangi hukukkar var
-
@sivasli5834 hiç bilgim yok araştırmadım
-
@piko sınava kaç kişi çağrılmış biliyormusun kaç kişi alinacak
-
ben girmeyecegim katilacak arkadaslara kolay gelsin 120 dk zor bir sinav olacak
-
@jsm bence temel şeyler sorarlar işletme yapısı banka kuruluş şartları vs
-
@sivasli5834 hukukta özel hukuk olur muhasebe biraz banka muhasebesi olur biraz da mali analiz Tahminimce
-
@profberlin inşallah dediğin gibi olur hocam bddk sınavı da var işletmeye bakacak vaktim yok maalesef
-
@jsm murakıptık mi uzmanlık mi sizin BDDK sınavı
-
@profberlin Uzmanlık için giricem siz girecek misiniz peki?
-
@jsm yok girmeyeceğim ben
-
Sınava giriş belgesi var mı arkadaşlar?
-
@jsm sınav giriş belgesi yok hocam da tükenmez kalem mi kursun kalem mi o yönde bilgi göremedim ben
-
@jsm sınav daveti mail ile mi gönderildi bana gelmedi ilginç
-
@mrtyglr bankada mail gelmedi ama mesaj geldi bu hafta aradım pazartesi günü mail atacağız demişlerdi ama atmadilar
-
@mrtyglr geldi hocam bana mail
-
@profberlin hocam ben de göremedim ikisini de alırım yanıma kompozisyon için belki tükenmez kalem isterler
-
Nasıldı sınav