MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan 75 hocam
-
@Willsmithh Kurumu bir ara istersen listeden feragat durumunda kayma yapabilirler mi diye ayrıca ömer feragat yazmış mı öğrenirim belki bir kişi aşağıya kaydırırlar listeyi
Veyselde kazanmıştı sanırım Dhmiyi ona da ulaşmak lazım. -
@karagergedan ararım hocam simdi
-
@karagergedan direk MTA yi mi arayım hocam
-
@Willsmithh
Mta Teftiş diye zamanında kaydetmiştim bu numarayı görevliden bilgi alıyordum.Anlayışlı bir arkadaştı.Güzelce izah edersin durumu ben iki kişi gördüm başka kurumda asil olan sen yine bir kontrol edersin sayı verirsin direk feragat verirseler listede değişiklik olur mu diye başkana sordurtur mutlaka o dönüş beklersin.
Ufak bir şans ama soruşturmanda fayda var.
0 (312) 201 14 45 -
@karagergedan hocam 76 puan ile kapatmış ben 75 ile kaybettim Feragat durumunda komisyon değerlendirir öyle bir kural yok dedi hocam
-
85 lerle diğer dersleri geçtik ama ingilizce barajına takılmışız. Kazananları tebrik ediyorum.
-
Eğer başka kurumu kazanıp mülakatı kazanan varsa lütfen feragat edebilir mi sizin için önemsiz olabilir ama benim için önemli
-
73 le benim de olmamış başarılı ama başarısız
-
@karagergedan hocam feragat veren yokmuş zaten öyle veren olmaz dedi bende o arkadaşlar uğraşıp vermez işi de kazandılar inşallah düşünüp verirler
-
Barajları geçip listeye girememeler de olduysa aynı durum Ulaştırmada da yaşanacak gibi duruyor.
Orada da hukuğun barajı sıkıntılıydı.Esneklik yapmaları umudum bu sonuçla pek kalmadı artık -
@Willsmithh Sonuç açıklanmadan vermeleri daha anlamlı olurdu ama insan bilemez dediği gibi gerçi bazen kurumlara sonuçlar gelmeden feragat versende işleme sokmuyorlar KGK yaşadım bu durumu.
Dediğim gibi ömere ulaşırım MTA aklında yoksa feragat yazacaktır o. -
@karagergedan çok teşekkür ederim hocam çok iyi ulaşırsaniz genelde sıralama ya yeni kişi dahil etmiyorlarmis işte ama umut fakirin ekmeği
-
Bu saatten sonra feragat edilse bile liste değişmez bence.
-
O kadar İngilizce kastım iktisattan patlamışım
-
@rassal geçmiş olsun kıymetli hocam baraj epey can yaktı galiba
-
@Willsmithh Dostum Ömer ile görüştüm kurumla da irtibata geçti izah etti durumu komisyonla görüşülüp geri dönüş yapacaklarını söylemişler.Kazanan diğer arkadaş Veyselle de iletişimi varmış ona da aktaracak durumu hatta haftaya göreve başlama durumları varmış onların Dhmi de Ankaradan direk dilekçe bile verebilirler duruma göre umarım komisyon inisitiyafli davranır listede kaymalar yaşanır ama çok ümit bağlamamak lazım.Elimden gelen şimdilik bu haber gelirse aktarırım tekrardan.
-
@karagergedan kiymetli hocam çok teşekkür ederim emeğin yeter allah senden razı olsun kısmet arık takdir komisyonun ilk teftiş sınavımı sizin gibi kurum olarak çok istiyordum .. sağol tekrar kıymetli hocam
-
@Willsmithh barajı geçsem de ilk 20 ye giremezdim.en azından iyi tecrübe oldu.
-
@karagergedan hocam ömer ve veysel başka sınavlara devam edecekler mi? Dhmi ile konuyu kendileri icin kapattılar mı? Bu konuda bilginiz var mı acaba. Yedek listede oldugum icin merak ettim.