MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Sözkonusu sınavla ilgili olarak süreç devam etmekte olup, sonuçlar ASYM ve MTA Genel Müdürlüğü internet sitelerinde yayınlanacaktır. Sonuçların yayınlanması için yasal olarak öngörülen süreler beklenmektedir.
-
@Willsmithh itiraz için soruların yayımlanmasından itibaren 5 iş günü süre öngörülmüş. İtiraz olmadiysa açıklanması için bir engel yok şuan
-
@Shadowmoon aynen hocam yoksa bugün yarın açıkarlar diye düşünüyorum geçen cuma itıraz süresi bitti 2 iş günü geçti üzerine
-
Bugün açıklansa artık kuruma ulaşabilen varmı
-
@Willsmithh bugünde bitiyor haftaya kaldı galiba
-
@İnspector inşallah tez zamanda açıklanır
-
Haber gelmiyor yardan
-
@Willsmithh asym aday işlemlerinden sonuca ulaşabilirsiniz
-
@a-c-pigou 11 hukuk ile olmamış
-
Başarı ama mülakat kaliyormuyuz
-
-
-
Beklediğinden düşük gelen varmı çok birde kala kapattı nasıl öğreneceğiz
-
@Willsmithh MTA nın sitede liste var hocam
-
Ömer akıncı kardeşimiz ara listeyi tekrar yapsınlar zaten DHMİ kazandın feragat edilse liste değişmez demi
-
Hayırlı olsun. Umarım hızlı bir süreç olur
-
Hayırlı olsun kazananlara barajı geçip listeye girememek üzdü hayırlısı olsun muhasebe 18 beklerken 14 geldi sasirtti
-
İngilizceden geçip iktisattan kaldığım bir kurum sınavıyla da resmiyette tanışmış oldum daha denk gelmez sanırım.
Bir cevap değiştirmenin sonucu liste dışı kalmak oldu nasipten öteye yol yok.Ankarayı düşünüp sessiz sakin bir kurum arayanlar için ideal bir teftiş kadrosu kazananları tebrik ediyorum. -
@Willsmithh Başarı puanın kaç hocam barajları geçip listeye kalamamana şaşırdım
-
@karagergedan geçmiş olsun hocam ben çok istemiştim kurumu iyi de hazırlamıştım nasip sınav kazanamıyor il göç hariç sınav kazanamadım ozguvenim epey kirildi