MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh Evet hocam öyle yazıyordu açıklamalarda
-
Başlık çok hareketsiz arkadaşlar okadar basvuru var niye acaba
-
Liste verilmiş gün içinde yayınlanacakmış
-
@karagergedan mesai bitecek nerdeyse teftiş de mesai sonra personel olmaz bence açıklanır 5 gibi
-
@Willsmithh Bilgi işleme verilmiş liste görevlinin söylemesinden anladığım kadarıyla teftişten çıkmış top
-
@karagergedan akşama kalır mı sizce
-
@Willsmithh 5-6 arası düşer siteye tahminimce
-
@karagergedan açıklandı
-
87,48 ile kapatmış tabanlar gittikçe yükseliyor.
Sabırlar diliyorum herkese Allah bir an önce atanmayı nasip etsinde şu listelerde adımı görmek istemiyorum artık düşsün en azından biraz daha puanlar -
Ever arkadaşlar liste açıklandı özellikle İngilizcesi iyi olan ararlar 20 günde nasıl bir çalışma tavsiye edersiniz lngolozcwsi orta seviye olan içn
-
Umarım listeye giren yüksek puanlı arkadaşlar aynı gün yapılan diğer sınavlara da başvuru yapmamıştır. Listeler açıklandıktan ve her listeye girdikten sonra seçim yapmak gerçekten ayıptır günahtır
-
@zz ben yaptım btk ya aynı gün birisi sabah diğeri oglenolabilir bekliyip gorecez
-
@zz Umarım öyledir ve başvurular bilinçli yapılmıştır. Hayırlısı olsun.
-
@zz ben de BTK öğleden sonra yapılırsa diye hem BTK hem MTA başvurusu yaptım
-
Bende btk pazar yapılır diye c. Tesi öğleden sonra eyds yede başvurdum
-
@enjoythesilence, içinde söyledi: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@zz ben de BTK öğleden sonra yapılırsa diye hem BTK hem MTA başvurusu yaptım
Akşama da bddk ya gir
-
@rassal aaa bak o hiç aklıma gelmedi assında mesaj atsak pazar günü yapabilirler sınavı
-
@Bahriye-Nazırı BDDK uzman Yardımcılığı tek gün ve pazar yapılsaydı akşam biner ona da giderdim. Hiç tanımadığınız insanlara sizinle konuşmadığı halde bu şekilde yancı olarak konuşmaya dahil olma çabanızı çok çocukça ve gereksiz buluyorum. MTA için puanım o kadar yüksek değildi ve başvurdum. BTK başvurusu yaptım ama gelmeyebilir. Bu süreçte sanki bir tek siz yoruluyorsunuz, bir tek siz stres yaşıyorsunuz gibi davranmayı bırakın arkadaşım. Puanı yetmeyen, canı sıkılan, kafası takılan, eğlence arayan vb. önüne gelene saygısızca mesaj atıyor. Puanınızın, durumunuzun ya da her ne kafası yaşıyorsanız onun sebebi biz değiliz arkadaşım. Lütfen birazcık sosyal sınırlarınızı ve haddinizi bilin. Kaç yaşında insanlarsınız, iki üç aşama sonrası uzman müfettiş olacak insanların şu boş boş hareketleri gerçekten çok üzücü
-
Arkadaşlar bu tarz sınavlarda ingilizce nasıl çıkıyor gramer sorusu mu paragrafmi daha önce 20 30 soruluk sınava girenler yardımcı olabilir ki ona göre program yapcam çok teşekkürler simdiden
-
@Willsmithh ankara üniversitesi daha önce tedaş ve rekabeti yapmış herhalde. Rekabet yds gibi ama daha kolayıymış tedaş yds den daha zordu dedi. Diyen kişinin yds si 61.25