Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@miyopkeynes merkez için de mi 28i mi yav
-
@Keremtun listelerde isimlerin yanında yazıyor hocam tarih ve saat
-
@Simurgx 22si 10.30 muş, teşekkür ederim hocam
-
@Keremtun kendim taşraya başvurduğum için öyle söyledim hocam pardon
-
@miyopkeynes estağfurullah hocam da ben bi şey anlamadım bu sınavdan, hangi dersten ne çıkıyor çok belirsiz
-
@Keremtun maalesef öyle hocam
-
@Keremtun listede adınızın yanında günü saati yazıyor merkez 22 sinde listeyi bir daha inceleyin
-
Konu dağılımı cok genis 15 günlük sürede canim çıktı bitmiyor da yahu umarım cok detay sormazlar sınavda zor olduğuna dair bir rivayet var hem de !!!
-
@mülakatzedee bende öyle dedim hocam zaten
-
Mühendislik alanında sınava çalışan oldu mu
-
@engineerisletme ben mühendislikten gireceğim ama cok konu var:(
-
@Keremtun ben cevabınızı görmeden ilk iletiye yazmıştım sonradan görünce de silemedim
-
@Cura havalimanından nasıl gidebiliriz acaba ?
-
@cengvn çalışıyor musunuz,
-
arkadaşlar kurum binasında cep telefonumuzu vs emanet bırakabileceğimiz bir imkan var mı ?
-
@engineerisletme kizilaya havaslar var direk ordan da metroyla ulaşabilirsiniz
-
-
@engineerisletme valla calisamadim çünkü şu an çalışıyorum pek umudum yok networkten uzak bir işim var çünkü:(
-
Çok anlamsız olmuş.Bir işte çalışıyorum özel sektörde o yüzden zamanım olmuyor. @cengvn, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@engineerisletme valla calisamadim çünkü şu an çalışıyorum pek umudum yok networkten uzak bir işim var çünkü:(
-
Arkadaşlar sınava girerken eşyalarımızı nereye bırakacağız?Bir fikriniz var mı?