Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@hukukişisi ben bir hafta önce aradığımda gram bilgimiz yok dediler, bugün tam 45. Gün olmuş 1.5 ayı tamamladık
-
@modigliani-0 sağolun, umarım marta kalmaz
-
İcimden bi ses 24 Şubat diyor. Hayırlısı bakalim sınava girdiğimizi bile unuttuk. Mecbur bekliyoruz.
-
@hukukişisi duyurular bölümünde geçmiş yıllara baktım.Katılımın az olduğu yıl 20 günde açıklanmış,çok olan yıl aralikta yapılan sinav 3 ay sonra nisanda açıklanmış.Umarim bu ay sonunda açıklanır hepimiz merakla bekliyoruz
-
@bimuhendiss ben kurumun kendi icinde soruşturma yaptığını düşünüyorum. Mülakat listesi çoktan hazırdır. Kalacaklar arasında kişisel soruşturma yapıldığı için bu kadar uzuyor süreç. (Bence)
-
Kurumdan bilgi alan varmı sınava girdiğimizde en geç 2 ay içinde açıklanır demişlerdi 2 ay olacak nerdeyse
-
arkadaşlar bu sınavın Nisan'da aciklandigida olmuş zor bı süreç bekleme işi ama ben açıklanacağını düşünmüyorum çünkü hiç bı bilgi vermiyolar bu konuda
-
Şubat sonu ,Mart başı gibi açıklanır diyorlar ama bilmiyoruz
-
Geçen sene 15 aralıkta girmişler ve yazılı sonucları 15 şubatta açıklanmış benim o yüzden beklentim haftaya cuma açıklanması yönünde
-
@cengvn inşallah
-
@cengvn bende öyle düşünüyorum
-
Taşra ile merkezi aynı anda mı açıklıyorlar arkadaslar
-
@nairu muhtemelen
-
Bugün açıklansa sevgililer günü şerefine sevgilimiz sınavlar kitaplar oldu
-
Daha 2 haftası vardır kesin
-
Geçen sene 15 şubatta açıklandı.
-
Aciklandi
-
@Merysss1 hepsi mi
-
@Merysss1 nerde hocam duyurularda yok
-
Başarısız. Beklentim pek yoktu zaten. Hayırlısı olsun.