Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@errayn gerçekten nasip ve şans çok etkili oluyor bende hukuktan kötü yaptım digerlerini iyi yaptım sizin puanınız da güzel şehir seçimi çok önemli sizin için.ama herhalde bu da guy gibi neyin ne olacagı şehir olarak hiç belli olmaz nasip ve şans yine.Allah kimsenin emegini boşa çıkartmasın
-
Hocalarım sizce p48 86 puanla Ankara’yı denemek çok mu hayal olur gelme ihtimali olur mu bilemedim ?
-
@hukukcukişi amin cümlemizin
-
@miraculumd42 p3 olmasaydı denebilirdi çünkü 2018 de merkezi atama için kpss b çalışanlar bu ilana hucüm edecektir.diğer taraftan 86 ve 87 puanlılar ankara gelmez diye taşra ya abanacaktır.bence listedeki bi yere puanın tutacaktır ama hangisi öngöremiyorum.
-
@rassal etmez bence o kadar a grubu dersi var.yetiştiremezler.
-
89la nereyi yazsam hiç bilmiyorum ️
-
@dibace önemli değil ki internetten başvurur belki sınava bile gitmez
-
@mezun geçen senede 2017 ve 2018 ile
-
@mezun geçen senede 2017 ve 2018 ile puanı ile alım yapmıştı. O zaman 240. Kişinin puanı 87 idi ve tek ildi. Şimdi 4 ilin olmasından dolayı çok yüksek kapatmaz diye düşünüyorum.
-
@kyloren peki geçen sene açılan sınav sayısı ve alım miktarlarını da hesaba katıyor musunuz? maliye bakanlığının geçen sene gibi bu sene de alım yapmayıp ilan kıtlığında geçen seneden kalan yüksek puanlı birçok işsiz adayın, merkez maaşı almak isteyen guyların, il göç uzman yardımcılarının ve sgk denetmen yardımcılarının tekrar başvuracağını da hesaba katıyor musunuz?
tüm bunları düşününce yazdığınız düşünce aşırı iyimser geliyor. 70 yds isteyen sbb ilanına bile 1000'den fazla başvuru oldu. başvuru yapma süreci de zahmetliydi. bunu da hesaba katalım
-
@islimbot iibf li değiller ki hukukçular
-
@islimbot hukuk için söylemiştim p4 puanı
-
@ank3435 bende senle aynı durumdayım 89 la Ankara yazsak kesin gelir mi veya İzmir filan arasında kaldım
-
@kyloren kusura bakmayın, yanlış anladım ama bence iibf ve hukuk il fark etmeksizin 89'la her yere gelir
-
88 le İzmir mi Ankara mı yazmalı?
-
@kyloren doğru haklısınız aslında geçen yıl 88 ile girmistim ben yazili sınava bu sene farklı illerde olunca daha düşük kapatabilir teşekkürler
-
@Marsiyal Ankara daha avantajlı bu durumda
-
88 kusürle ızmir yazmak daha mantıklı geliyor bildiğim şehir ve ucuz ank ya göre herkes bu mantıkla giderse ızmir yüksek kaptir diye düşünüp kaçıyorum sonra ank avantajlı olablir derken işin içinden çıkamıyorum en iyisi mersin diyarbakır yaz diyorum. .
Kosgeb de izmirden kaçtım ilk kez iyi yaptim ama yoksa liste dışındayım simdi -
@aroma Son guy’da Diyarbakır Ankara’dan yüksek kapattı. Doğuyu da düşük kapatır mantığıyla yazan oluyor.
-
@islimbot sotun degil