Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@RootofAllEvil muhtemelen ikisine de girmek isteyenler olacak. O yüzden normalde Ankara yazacaklar taşra yazıp bi hafta sonra sınava girecekler
-
@islimbot anladim hocam denk gelecek gibi. Tercih edeceğiz . Oyumu BTK dan yana kullanacağım .
-
İibf erzurum yazacak kaç kişi vae acaba bddk kimsenin hakkını yemek istemiyorum buraya başvuracağım karar verdim gibi
-
@errayn ben de Erzurum ile Diyarbakır arasında kararsızım hocam
-
Mersin hiç konuşulmuyor ya sürpriz gelir mi mersinden?
-
@RootofAllEvil erzurum merkez ve diyarbakır merkez mersine göre daha nezih şehirler. BTK'nın mersinde alım yapacağı ilçe akdeniz ilçesi. mersin suç oranının yüksek olduğu bir şehir bence o yüzdendir sen mersin yaz bence 83'le en düşük orası kapatır : D
-
@islimbot laf mı soktun şimdi yoksa aşağıladın mı burda fikir soruyoruz hayret ya
-
Taşra kadroları kaçla kapatır.
-
@jellinek puan kaçtı bana gelmesi zor zatende
-
@islimbot hiç düzgün bir üslup değil laf bana denilmesede yanlış üslup olduğunu düşünüyorum
-
@RootofAllEvil mersinin düşük kapatacağını düşünüyorum ben de. Diyarbakır ve erzurum tam bir açmaz ankara ise fikrimce en yüksek kapatan il olur. Yineliyorum benim fikrim ama bu tarz tercihlerin genel olarak bizi yanilttigini çok gördük en bariz örneği guy.
-
Bddk nın aynı gün olması Ankara'yı artık net yarım puan düşürür ve İzmir'in taban puanını artırır. İzmir konusunda bu saatten sonra çok dikkat etmek lazım.
-
@beveridge-eğrisi ben öyle düşünüyorum bu tercihlerde rasyonel bi çıkarım yapılamıyor duygusal da yaklaşanlar var. Mesele dediginiz durum oldu diye ankarayi tercih edeceklerin sayısı da artabilir
-
@RootofAllEvil iyilik de yaramıyor. puan düşük olunca mersini tavsiye ettim o kadar. kişi herkesi kendinden bilir
-
@Gresham-T 88 e mersin belirlili yada ankara
-
Bddk ile aynı gün olmasından dolayı ben de hukuktan İzmiri tercih edeceğim. Ankaranın puanları düşer muhtemelen ikisine de girmek isteyenler taşrayı tercih edecektir.
-
Arkadaşlar hukuktan başvuracaklar puanlarını yazsa bi fikir edinebiliriz aslinda taşra ya da ankara icin
Benim puanim 91 izmir dusunuyorum ama listeye girmeye yeter mi emin değilim -
Hukuktan 90 'la Ankara 'yı yazacağım.
-
Merkez teşkilat sınavının 21-22 aralık yazıyor. Sınav test tek günde olacak sınavı 2 güne bölmelerindeki durumu bilen var mı? Kurumu arayıp sorma fırsatı bulan veyahut geçmiş yıllarda sınava giren arkadaşlar bu tarih mevzusunda bilgi verebilir misiniz?
-
@thewish İzmir düşünüyorum. Puanım 97.4