Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Başka şehirden maksimum kaç gün içinde ulaşır posta bilen var mı
-
@bohemian hocam liste yayinlandiktan sonra bakmayi dusunuyorum
-
yazdır butonuna tıklayınca çıktıyı alamıyorum arkadaşlar yazıcıda mı problem yoksa sitede de mi aynı sorun ile karşılaşan oldu mu?
-
@istanbull bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum
-
@Gresham-T ben istanbuldan çarşamba günü kargoladım cuma teslim edilmişti hocam bugün arayıp kurumu teyit almaya çalışacağım
-
@eemci hocam çözebildiz mi sorunu? ctrl +p yapıp yazdırıp alsak da sıkıntı olmaz herhalde
-
@istanbull yok çözülmedi bende öyle düşündüm aynı çıktıyı veriyor galiba
-
@eemci başka yazıcıdan da denedim öyle oldu sanırım normali o şekilde hocam ben de o şekilde aldım kargoya vereceğim şimdi
-
Arkadaslar hem merkez hem tasra kacla kapatir sizce ? Pek dusuk kapatmaz gibi geliyor bana ama belli olmaz tabi kafam karışık bayağı
-
Başvurumu kaydetmedim o yüzden çıktı da almadım başvuru yapmaktan vazgeçebilirim.
Uluslararası hukuk için 2015 veya 2016 basım ikinci sayfa yayınlarının çözümlü soru kitabı olacaktı bulabilirseniz onu temin edin kaynaklar oldukça sınırlı -
@takkurt hocam az once aradim kurumu teyit icin. Aksam 6 dan sonra kargolara bakacaklarini ve yarin teyit edebileceklerini soyledi.
-
@ynsss4 bilgi için teşekkürler benimki de kargo mesajına göre cuma ulaşmış peki başvurumuzun kabul olup olmadığını mail mi atacaklar mesaj mı nasıl haberdar olacaz bişey dediler mi onun için hepimiz birden aramayalım şimdi
-
@ynsss4 sizinde mi kargo cuma günü teslim edilmişti hocam ?
-
Referans bilgisi yazan arkadaşlar başvuru formunda referans bilgileriniz çıkıyor mu
-
@mülakatzedee maili sordum net cevap vermedi. Ama aksam sisteme gireceklerinj soylediler belki o zaman mail gelebilir
-
@takkurt yok hocam bu sabah teslim edilmis gozukmus. Hatta mehmet eren diye biri teslim almis
-
@ynsss4 benim ki cuma teslim edilmişti sanırım aynı kişiydi o da ben bi arayayım bakayım ne diyecekler sitede ki numarayı mı aradınız hocam ?
-
@takkurt santral hocam 294 7202 tabi alan kodu ile
-
@ynsss4 7200 mı 7202 mi hocam
-
@takkurt 7202 hocam :))