Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@IS-LM Tahminlerim ankara 87.6,izmir 88.8, erzurum 88.3,diyarbakir ve mersinden birisi surpriz 80 e kadar dusebilir diye dusunuyorum, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
-
@zubizubi radyo frekansı gibi olmuş:)
-
@zubizubi hocam mersin Diyarbakır 1 kişi ayrıca Erzuruma göre daha tercih edilebilir şehirler bensize katılmıyorum
-
@qwertt aynen yazarken hic dikkat etmedim
-
@Willsmithh simdi bddk ya girecekler tasra yazacak muhtemelen, 1 kisi icin riske girmektense 2 kisi 20 kisi daha fazla sinava girecegi mantigindan oyle dedim
-
@zubizubi BDDK düşünen insan btk merkez teşkilatında çalışmak varken Diyarbakır Erzurum yazmaz bence zaten
-
@Willsmithh sinavlar cakistigi icin dedim hayirlisi olsun artik bekleyip gorelim
-
@zubizubi aynen hocam ben taşraya başvurdum MTA girebilme için genel olarak aynı ortalama ile kapamasımi bekliyorum ben inşallah düşük kapar sınava görmeyenler basvurmaz
-
@Willsmithh bende size katılıyorum hocam erzurum bence mersin ve diyarbakıra göre daha az yazan vardır ki hiçbir il 85 altına düşmez
-
@errayn ben girebilmek için sınavlara mecbur seviyorum şekilden şekile giriyorum ama millet neredeyse ışınlanacak en büyük temennim dusebildigi kadar düşmesi ve sınav giremeyen arkadaşlarımızın sınav görmesi umarım öyle olur
-
Aynı anda hem ankarada hem istanbulda sınavlara girebilecek arkadaşlar varsa gitsin nasaya falan başvursun. Öyle bir teknoloji eminim nasada bile yoktur. Bu mantıktan hareketle btk Ankaranın en düşük kapatan il olması lazım ama korkulan 87-88 ile kapatacak olması
-
Taşra geçen guy gibi yine şaşırtacak bence. Ankara’ya girebilecekler Diyarbakır’a giremedi guyda. Herkesin beklentisi yine taşranın düşeceği yönde ama ben tam tersi bekliyorum. Tabi sadece tahmin. Başvurular bittiği için rahat konuşuyorum.
-
@RootofAllEvil hocam ben şahsen toplam 7 alıma basavuran gördüm ve bu insanlar facebook gruplarında yöneticilik yapıp mesleği olup duyar kasiyorlar sırf bubyuzden kendim için değil sinirimden çıktım gruplardan
-
@Willsmithh yıllardır gruplarda üye değilim takip bile etmiyorum
-
Kim kaç puan ile hangi ile başvuruda bulundu?
P48 88.6 puan ile ANKARA ilini tercih ettim.
-
@g-uzmanı ben taşrada basvuracagimi yazmıştım ama izmir dusunuyordum son anda bi karar değişikliği ile Erzuruma başvurdum 92.5 p48
-
@g-uzmanı ankara p48 88.4
-
@g-uzmanı 88.8 ile basvrdum bende .
-
@g-uzmanı Ankara 86.9
-
@g-uzmanı ankara 86,4