KPSS A Grubu çalışanları için Nasıl bir yıldı? ???
-
..............
-
ben böyle yılın böyle belirsizliğin böyle sistemin........ geçen sene yılbaşına ders çalışarak girdim ve ilk defa nasıl girersen öyle geçer yılın lafını dogruladim. ilaveten 2017 yılbaşına rahat girerim bir sürü sınava girmiş olurum geriye mülakat kalır diyordum hale bak. hayaller hayatlar..
-
@vmy hocam hangi sınavlara girdin ?
Bizde aynı adımlardan geçeceğiz. Merak ettim geçirdiğin süreci -
@kunt hahaha ilan acılmadı ki ( her puan türünde +93 alanlar hariç ) sadece il göç sınav açtı o da 85.8 ile kapattı yani saglam rakipleriniz birikti ona göre çalışın
-
Geçen sene puanım yok diye imrenerek baktıgım her ilan bu sene gelmedi nasıl geçmiş olabilir :d
-
@pozitifdışsallık hepsini geçtim bddk çok koydu bana
-
@ncbb valla haklısın bizim için zor olacak hocam. Bu yüzden daha çok çalışmalıyız
-
@ncbb banada bu süreçte geçmişte yds için çalışmadıgım koyuyor anca alan kastık ne gy gk ne yds birecegimiz sınav bi elin parçagı kadardı onlarda gelmeyince pişmanlıklar çogalıyor
-
@pozitifdışsallık valla hocam o yüzden ben yds ye başladım.Allah nasip ederse şubat e yds ye girecegim. o zamana kadar halkbank belli olur kazırsak kurumda iyi olur kazanmazsak hiç değilse cebimizde yds puanımız dursun. duruma görede gy çalışacam bu kpss için
-
@ncbb hiç ingilizce bilmeyen yds için napsın sınavada sadece 3 ay var
-
@pozitifdışsallık bu soru onemli 30 40 alabilecek kadar nasil ogrenebiliriz
-
@serkan98 40 yds olsa şimdi sgk ya kesin girebilirdim olası bi vmy ilanında acaba girebilirmiyim diye düşünmezdim
-
2016 kpss a adına üstünü kalın puntolarla çizeceğimiz bir yıldı denilebilir baya kötüydü bununla ilgili bir istatistik oluşturmaya çalışacağız Bence karanlık çağ olarak adlandırılabilir, inşallah yeni yılda canlanma dönemine göreceğiz. Hiç sevmedim bu 2016'yı özellikle de KPSS sonrası SGK gelmese toplamda 200 kişi civarı ilan geldi diye düşünüyorum, çok kötü :(((
-
Arkadaşlar şöyle bir sorum olacaktı fikirlerinize ihtiyacım var
Geçen sene KPSS ye girdim p35 ten 83 aldım hukuk ve iktisat çok kötüydü ve genel yetenek genel kültür yerlerdeydi sınavdan sonra da ders çalışmayı bıraktım hiç bakmadım bu sene tekrar hazırlanayim diyorum ancak nereden başlamalı hiçbir fikrim Yok ve önümüzde ki ay başlasam çok mu geri kalmış olurum acaba
-
@guy hocam bence geç kalmazsın ağırlığı alana vererek çalışma yap , kafan dağılsın diye arada gk gy falan bak yaparsın süre yeterli .
-
bu etkınlıge katılın izleyici kalmayın lutfen bız de bırlık olalımhttp://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i%CC%87lani-3-000-guy-i%CC%87sti%CC%87yoruz/10
-
@guy hocam deneme yap eksikligine bak bu periyot da git ve eksikligini hep tekrar et 85+ rahat getirir. Zaten bi potansiyelin var