Nükleer Düzenleme Kurumu 2019 Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@justlawyer evet kimseyi almaması da muhtemel tabi ama yine de denemeye değer teşekkür ederim.
-
Başvuruda istenen ekleri elektronik ortamda mı doldurup çıktısını almak gerekiyor?
-
@necropolis word belgesi bilgisayardan doldurulacak galiba. Elle degil.
-
@jook onun dısında bir bağlantı görmedim gerci telden girmistim. Site pek oturmamış. Bilgisayardan girince cıkıyor olabilir.
-
Arkadaşlar ben başvuru için herhangi bir ek göremedim siz bulabildiniz mi?
-
@hanniball duyuruya girince en asagida 4 tane word dosyasi var.
-
@jook gördüm hocam teşekkürler
-
Bu ilana çok ilgi yok galiba
-
@justlawyer Fizik mühendisliğini 3.sınıfta bıraktım.Oradan Uluslararası İlişkilere geçtim.Bu kuruma fizik mühendisi olarak başvurmayı çok isterdim ama işte...İlk giriceğim mülakat gibi görünüyor.Bu kurumda olması benim için çok manidar oldu.Valla şimdiden heyecanlanıyorum diyebilirim
-
@hanniball Umarım hayırlısı olur güzel bir kurum
-
@hanniball puan kaç hocam
-
Bugün başvuruyu yaptık bakalım. Çok hareketlilik yok gibiydi kurumda. Yds etkiliyor galiba başvuruları.
-
Listeler bugun acıklanabilir.
Aksama kadar beklemede kalalim -
@jook Listeler açıklanmış. Sözlüye gireceklere başarılar
-
@cyy00 tesekkurler hocam.
-
Arkadaşlar mulakat nasıldı? Ben kendimi pek ifade edemedim acıkçası.
-
@jook ilginç sorular vardı açıkcası benim de afalladığım yerler oldu . Bazı yerlerde güzel toparladım bazı yerlerde ben de cevapsız kaldım . Bilemiyorum açıkcası , onların takdiri artık
-
Sadece alanla ilgili mi soru soruluyor? Kurumla ilgili de soruldu mu acaba?
-
Mülakatlar da bitti. Bu hafta ikinci hafta. Umarım süreç çok uzamadan açıklanır sonuçlar.
Güvenlik soruşturması formları önceden alınmıştı. Belki o biraz uzatır. -
Arkadaşlar , iibf icin ayrılan kontenjan kaçta kapattı acaba son çağrılan kişinin puanını öğrenebilir miyim ?