2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Blueberry yds'den 70 alan biri rahatlıkla yapar diye düşünüyorum
-
@gpale Bende E seviyesi var
-
@Blueberry ilanda minimum 71 diyor yds siz başvurabildiniz mi ? E seviyesini tahmin edemedim açıkcası
-
@gpale yds 71 olmayanlar ingilizceden sınava girecek. olanlar girmeyecek hocam. ilanı tekrar okumanızı tavsiye ederim
-
@Blueberry evet tam okumamışım. O zaman da 70 yds ile eşdeğer bir sınav yaparlar diye düşünüyorum boşluk doldurmalar, kısa paragraflar, eş anlamlı kelimeler vs gelir belki yds den de kolay yapabilirler
-
Bende davet aldim fakat devlet bankasi mi oluyor?
-
Ben de davet aldım. Fakat btk sınavı var. Bddkya girecek olan da vardır ertelenmesi mümkün değil mi acaba
-
@ank3435 değilmiş sordum
-
Mikrofon ve kulaklık kullanımı gereklidir diye mail geldi. Daha önce böyle bir sınava giren var mı?
-
@Blueberry ben girdim hocam. Mikrofonu ve kamerayı sinava girmeden önce ayarlamanizi tavsiye ederim. Genelde yönlendirme oluyor gönderdikleri linkte. Sinava baslamadan önce kamera ve mikrofona onay vermeniz gerekiyor. Onay verdikten sonra genelde bir deneme kaydi yaptiriyorlar. Daha sonra siz baslatirsaniz sinav basliyor. Kameranızı ve mikrofonunuzu iyi seçin. Benim bir sinavda kameramin nasil olduysa baglantisi kesilmiş. Ondan dolayi sinavim gecersiz sayilmisti. Tabii bu sinav icin nasil olur bilemem ama, girdigim 4 5 sinav fln böyleydi.
-
@Ysgnd5 telefondan olmaz diyosunuz yani hocam
-
@abcdefg ben hiç denemedim telefondan. Ama desktop site şeklinde yolladilarsa ve mobili desteklemiyorsa site, telefondan girenler için problem olabilir. Aslında, direkt insan kaynaklarina sorsanız daha dogru bilgi verirler. Belki mobile uyumlu sinav yollarlar, ya da mobilden uygulama fln bile olabilir belli olmaz. Mesela mobil olup olmamasi disinda problemler de olabilir. Mesela internet explorer, chrome, mozilla firefox'dan bazilarinda hata alabilirsiniz. Bunlari da sorun bence.
-
@Ysgnd5 teşekkür ederim hocam açıklamanız için
-
@Ysgnd5 hocam selamlar genel yetenek sınavı nasıldı
-
@delikupeli thy'ye girdiğimde orta düzeyde geldi bana sorular. Banka sınavları ona göre bir tık daha basitti sanki. Bir Ales zorluğu yoktu kesinlikle ne thy ne de banka sinavlarinda. Hatta banka sinavlarinda bazi türkçe sorulari çok basitti. Orta okula gidenlerin bile yapabileceği tarzdaydi. Ancak matematik vakit alabiliyor. Mesela bir soruda 4 veya 5 uzun işlem yapmaniz gerekebiliyor. Vakit yetmiyor o zaman. Ucu ucuna yetişiyor. Türkiye Kalkinma ve Yatirim Bankasinin sinavinin cok kolay olacagini sanmam. En azindan basvuran coktur. Mulakata kalmak için sinav basit de olsa iyi birsey yapmak gerekebilir.
-
Sınav kaç dakika olacak?
-
Arkadaşlar bu sınav beni çok zorladı. Açıkçası süre yetmedi ve soruların yarısını salladım. Çok fazla mantıksal çıkarım vardı. Sizce en az kaç doğru başarılı olur?
-
benim de öyleydi hocam mantık sorularını sallamak zorunda kaldım süreden
-
Genel yetenek soruları neydi öyle
-
ingilizce sınavı gelmedi henüz, gelmeyecek sanırım belge sunmuştuk gerçi ama bir önceki mailde kaç dakika olacağı falan yazınca güvenemiyor insan bekliyor yinede