2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@patrice9 bende bunu merak ediyorum.
Bir de sorular biraz farklıydı, ben sadece yetenek çözdüm,yds puanım olduğu için ingilizceyi göndermediler. Yani sadece o yetenek sorulari ile secim yapmalari ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sizlerin sınavı nasıl geçti arkadaşlar?
Yarın kurumu aramayı düşünüyorum, ulaşır da bir haber alırsam yazarım buraya inşallah.
-
@hks999 ingilizce kolaydı hocam genel olarak
-
@hks999 genel yetenek soruları bana saçma geldi, yani böyle sorularla eleme yapmak doğru olmasa gerek. İngilizce ise kolaydı...
-
@patrice9 çok saçmaydı sınav dedikleri şey. Gönül isterdi ki yazılı test usulü alan sınavı yapsınlar. Ama bu sınav çok şüphe uyandıracak. Çünkü sınav değil tuhaf bir şeydi. Hepsini salladım neredeyse. Ne dikkat ne de mantık ölçüyordu. Bazı sorular minimum 2-3 dakika sürecek grafik işlem ve yorumlar gerektiriyordu. Ayrıca ben İngilizceden muaftım fakat Ingilizce kolay diyorlar. Yani madem dil ayırt edici değil o halde niye TOEFL, IELTS ve YDS istiyorsun. A random day in Republic of Banana.
-
@michaelcorleone bir de kamera ve mikrofon kapalıydı. 3-5 kişi bir araya gelip uğraşsa kim nereden bilecek?
-
@michaelcorleone haklısınız hocam, Ayrıca sürecin hızlı ilerleyeceğini düşünüyordum ancak hızlı ilerlemeyecek gibi, bekleyip göreceğiz artık..
-
bugun aciklanir herhalde arkadaslar..
-
Kalkınma bakanlığının o eski prestijinden ve ağırlığından eser kalmadığı şu işe alım sürecinden anlaşılıyor çok da bir şey beklememek lazim bu kurumdan.
-
sinav sonuclarini karistirdilar herhalde ya da onumzdeki yil aciklicaklar..
-
Hala açıklanmadı, test ve bilgisayar üzerinden sonuçlanacak bi sınav neden bu kadar uzun sürüyor anlayamadım açıkçası..
-
@patrice9 vardır kendilerince bir olayları aday üzerinden gittiklerini düşünüyorum yoksa bir açıklaması olamaz
-
Bilgi alan oldu mu?
-
@Blueberry yok hocam bekliyoruz hala, açıklansa da biz de ona göre hareket etsek
-
Mail geldi kazanamamışım
-
@TShelbyy ne zaman geldi hocam?
-
@Blueberry 10 dk önce geldi
-
@TShelbyy benimde olmadı sınır neydi acaba
-
benimde olmamış, belli ki çok az kişi alıyorlar
-
Arkadaşlar bana hala bi mail gelmedi. Kuruma mail atmam gerekir mi sizce