Çok merak ediyorum. Sadece ben mi yanlış düşünüyorum. Yahu borsa İstanbul’a uzman yardımcısı alıyorsun. Genel yetenek testi nedir ? Sor para politikası endeks, borsa vs. Yani bu şekilde soru sorunca eleme çok mu makul oluyor anlam veremiyorum. ( sanırım kuruma göre sandalye elmaysa, bütün endeksler kırmızıdır )
patrice9 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020/2 Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Ya kimse girmedi, ya da kimse yardımcı olmak istemiyor. Cuma günü girecek olmasaydım, elimden geldiğince bilgilendirirdim. Sağlık olsun, başarılar herkese...
-
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
@mikkolata hocam takım elbise ile mi gelmişti çoğunluk ?
-
Şartları sağladığım halde hala mail almadım ben. Olumlu mail alan oldu mu peki ? İl dışından geleceğim, en azından saat söyleselerdi.
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@kpssa34 ben de onu merak ediyorum bilen var mı ?
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@hks999 genel yetenek soruları bana saçma geldi, yani böyle sorularla eleme yapmak doğru olmasa gerek. İngilizce ise kolaydı...
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@michaelcorleone haklısınız hocam, Ayrıca sürecin hızlı ilerleyeceğini düşünüyordum ancak hızlı ilerlemeyecek gibi, bekleyip göreceğiz artık..
-
RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
@heisenbergww kitabı ben edindim. Memnun kaldım. Bence piyasadaki çoğu kitabın çok çok üstünde. Konu olarak da yeterli olacağı kanaatindeyim. Vergi de dahil edilmiş.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Birbirimizi kırıp inciteceğimize kadro sayısının artırımı konusunda ortak bi Metin yazıp Twitter vb. sosyal medyada sesimizi duyurmamız lazım. Biz buradan kavga ederek bir şey kazanamayız. Psikolojimiz çok bozuldu hepimizin. Bu konuda kalemi güçlü arkadaşlardan ortak bir yazı bekliyorum paylaşmamız icin.
- kadroların artırılması
- İlanda hangi KPSS yıllarının kapsanacagı vb. Konulara değinmemiz lazım. Bu konuda destek bekliyorum. Ortak hareket etmemiz lazım. Herkese hayırlı günler.
-
@chaval genel yetenek sınavı olacak başvuruda da belirtmişlerdi. Sınav mailinde de belirtmişler.
patrice9 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bu hafta mülakatlar açıklanır mı sizce ? Murakıplık 50 günü geçti. Acaba hepsi bir açıklanacağı için mi uzadı bilgisi olan var mı ?
-
@inwardvision son Sinav Marmara ünide olmuştu.
-
Resmî gazetede yeni ilan yayımlanmış. Başvuru zamanına kadar acıklanır mı sizce ?
-
Murakıplık ile bankacılık aynı zamanda mı acıklanır sizce arkadaşlar yoksa ilk Murakıplık sonra bankacılık mı acıklanır ? Tahmini ne kadar sürede acıklanır acaba bilgisi, öngörüsü olan var mi?
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
85 e gelir mi arkadaşlar belirsizlik bir an önce giderilmeli gerçekten ...
-
@busraaa11 ne zaman duyuru yapılacağını sordunuz mu hocam ?
-
Arkadaşlar deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz? P48 inceleyen oldu mu ?
-
@garipbankacı hocam çözersen iyi çözmezsen de bir şey kaybetmezsin . KPSS kaynaklarından çalışın bence.
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar geçmiş yılda bir trafik kazası geçirdim. Henüz sonuçlanmadı. Bu durum kaymakamlık için bir sorun teşkil eder mi sizce ? Aynı durumda olan var mı bilgisi olan var mı acaba?
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Bu sene inşallah ben de varım arkadaşlar, süreçte herkese başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun...
- Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır...