2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
arkadaslar her bolum icin surec ayni zamanda ilerlemiyormus haftaya da bireyselleein olacagi soylendi.. teklf de ayni surec de gelmicek buyuk iht
-
Arkadaşlar ben de şimdi çıktım öyle sunum falan yoktu ingilizce konusturuyorlar ama ne zaman sonuçlanacagiyla ilgili bir şey söylenmedi ancak şunu gördüm ki mülakatı yapanlar dahi taşınma ve yeni yapılanmadan memnun değiller bakalım hayırlısı olsun herkese başarılar
-
@gençler23 hocam mulakatta memnun olunmadigini nasil anladiniz?
-
@cgoksin sonunda sizin sorularınız var mı dediler neden taşınma ihtiyacı duyuldu deyince tümü de bundan şikayetçi olduklarını söylediler gayet samimi insanlardı zaten 500 kişilik bir kurumken şuan 65 kişiye düşmüşler ve bunların yarısı da yeni çalışanlar.
-
@gençler23 anladim hocam.. hayirlisi olsun
-
Arkadaşlar ben de görüşmeye gittim fakat ingilizce konusmadim.İngilizce soru sormadilar.Kurumsal bankacilik departmani ve hazine ile görüştüm.2 hafta sonra teklif aşamasi olcağini ilettiler.Gittiğim departmana giden ya da gidecek arkadaslar var mi
-
finansal kurumlar icin gorusmeye giden kimse var mi?
-
Dun konustugumda tum bolumlerin degerlendirme surecleri devam ediyor önümüzdeki haftada devam edecek dendi.. sürecin bittiği bölüm yokmuş yani.
-
@basari1 bana da bazi bolumler icin haftaya donus olacak dendi, finansal kurumlarin mesela mulakatlari bitmis..
-
arkadaslar herhangi bir duyum alan var mi?
-
Teklif alan var mı?
-
@Ozzy henüz yok hocam siz aldınız mı, duyduğuma göre diğer kamu bankarına göre piyasa altında verilecekmiş
-
@Hamit yok hocam ben de almadım henüz
-
beyler ben 2 gün önce aradim bankayi haftaya açiklancak dediler,forumlarda da teklif alan yok zaten herkes için hayirlisi olsun.
-
4 Şubat'ta bireysel mülakat girdim fakat geri dönüş olmadı henüz. Geri dönüş alan var mı? Olumlu, olumsuz.
-
arkadaslar dun aradim bu haftaya yetistirmeye calisilcagi ama haftaya da sarkayabilecegi soylendi..
-
Haftaya sarkıyor o zaman, bana dönüş olmadı hâla.
-
ik ile gorusen oldu mu arkadaslar?
-
@cgoksin baya zaman geçti, ben geçen hafta aramalara başlıycaz bilgisi almıştım ik dan ama yoğunlukları var galiba
-
Programda Ocak'ta teklif denilip, Mart'ta hala beklememiz şaşırtıcı doğrusu.