2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
İngilizce video mülakat yazıyor, umarım öyle birşey olmaz.
-
ne zaman açıklanacak acaba
-
@veyselll gelecek hafta geri dönüşler olur bence
-
Ankara'dan İstanbul'a taşınınca ve personel İş Kanununa geçince yıllar boyunca yetiştirdiği neredeyse tüm işi bilen kaliteli personelini diğer kamu kurumlarına yolladı. 1990'lı yıllardan beri kalkınmada büyük görevler üstlenmiş, ülke menfaatine olan projelere düşük faizle kredi sağlamış ve kredinin geri dönüşlerini her zaman yatırımdan sağlanan kârdan alınan payla odetmiş önemli bir kurum şimdilerde İstanbul sermayesinin, rant düzeninin kucağına bırakıldı. Kuruma girecek arkadaşların (haktan ödün vermeyen yapidalarsa) başka mesleklere geçmek istemesi oldukça muhtemel. Girince hayal kırıklığına ugramayın sakın.
-
@paraşütçü-walras hocam kaç kişi alırlar acaba, süreçle ilgili bilginiz var mı?
-
@Blueberry bilgim yok malesef ancak uzman yardımcısı ihtiyacı çoktur muhtemelen.
-
@paraşütçü-walras hocam şu yaptıkları sözde genel sınavından sonra kurumu az çok hayal edebiliyorum. Muhtemelen başlangıçta sağlam temellere dayalı prensibi olan bir anlayışla kurulmuş ve mevcut ideolojik sapmaya maruz kalmış, buna mukabil rant düzeninin içine siyasal ihtiraslarla dahil olmuş bir kurum. Benim anlamadığım şimdilik bu. Eğer saçma yetenek sınavında başarılı olduysak ki çok zor bir de mülakatta ne olduklarını görmek isterim.
-
@veyselll mail attim ama net bir cevap gelmedi. ilerleyen gunlerde olumlu/olumsuz donulcek dediler..
-
bu hizda giderlerse giriste acikladiklari gibi ocak a kadar bence teklif yetismicek.. haftaya ptesi- sali aciklarlar herhalde daha online video mulakati falan da var
-
@cgoksin Anladım hocam dediğin gibi tarih sarkacak büyük ihtimalle teşekkürler bilgi için
-
bugun aciklarlar mi sizce?
-
keşke bugun açıklansa gerçekten..
-
haber yok mu?
-
bugun de aciklanmadi.. bu hafta insallah aciklanir
-
ne zaman açıklanacagına dair bilgisi olan var mı ?
-
@squirrel yaptıkları saçma sınavdan ötürü bence çan için kendi kendilerine seçim yapıyorlar. O sınavda hiç bir insan evladı 45 dakikada 30+ yapamaz.
-
@michaelcorleone istedikleri şey 30+ mü yoksa alacakları sayının belli bir oranı mı önemli olan o illa 30+ diye birşey var mı ki ama sonuçta online bir sınavı sonuçlandırmanın uzamasını anlayamıyorum o ayrı...
-
zaten sonuclar online oldugu icin hemen belli olmuyor mu neyi bu kadar uzatiyor sureci anlmak zor.. olumlu/ olumsuz donus yapilcaktie diyorlar ama aciklanmiyor bir turlu..
-
Görüşen oldu mu kurumla?
-
Ne zaman açıklanacağına dair mail alan oldu mu ?