BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@kalendermeşreb tesekkurler
-
Yazılı sınava girmeyi düşünen mühendis yok mu
-
arkadaslar idare hukuku yok demi bize
-
@MartinLuther murakıplığı neden düşünmediniz hocam bu puanla merak ettim
-
@themutsuz hocam 1 aydır il göçe hazırlanıyorum. 30 Kasımdan sonra 20 günlük sürede murakıplık için gereken yeterliliği sağlama konusunda şüphelerim var.
-
Bankacılık uzman yrd.(iibf) 81,62’ye sıra gelir mi
-
Tecrübeli arkadaşlar basvururken herhangi ücret alınıyor mu ? Sonuçta puandan sınava girememe durumuda var yani 80le kapatır ama puanın 79dur gibi
-
Sınavların çakışması ile ilgili bir şeyler yapılamaz mı acaba bddk btk'dan sonra ilana çıktı bddk'ya bu durumu bildirsek bir şeyler yaparlar mı ?
-
@tomjoad hayır herhangi bir ücret alınmıyor
-
@elif-ercan katılıyorum hocam zaten ilan yok bide cakisiyor mail atabiliriz
-
@szynp gelir gecen yillarda 76 düşmüş diyenler var
-
@jamiryoo sınav da ingilizce olması ve İstanbul da olmasından dolayı galiba hocam inşallah yine düşer
-
@themutsuz düşer BDDK ile ayni gün ankarada 2 sınav var diye biliyorum
-
ingilizceye nasıl ve nerden çalışıyorsunuz? örnek ekonomi makaleleri var mı elinizde?
-
@dibace hocam akın dil exclusive kitabında finans ve ekonomi kelimeleri var. Birde Erdal Ünsal'ın kitabı varsa elinizde parantez içi yazdığı ingilizce kavramlara göz gezdirebilirsiniz. Ayrıca sınavı Yıldız Teknik Üniversitesi yapıyor aynı kurum SPK'nın da sınavını hazırlıyor SPK'nın internet sitesinde geçmiş yıllarda yaptığı sınavlar mevcut, hem ingilizce hem de diğer alanların nasıl geldiğini görmek adına güzel bi imkan. Son olarak forumda geçen ay yapılan SPK sınavına dair detaylı bilgi var. ( Tavsiyem CNN, EURO NEWS, BBC gibi haber sitelerinin ingilizce versiyonlarını takip edin ve mutlaka BREXIT ile TRADE WAR konularındaki yazılarını muhakkak okuyun bilmediğiniz kelimeleri çıkarın. Umarım hepimiz tez zamanda güzel yerlere gelebiliriz. İyi çalışmalar diliyorum.)
-
@batıkbakkal kardesim naptın bu calışmaya 1 ay sadece ingilizce calışsak yetmez bide alan calısılacak en temizi ekonomiyle ilgili yds formatinda ekonomi makaleleri okunabilir akın dil olabilir onun dısında spk sinavinin sorulari da olabilir ama ingilizce gazete veya haber programları 1 aylık süreç için gereksiz zaman alır bence
-
@batıkbakkal yapma hocam sınavı nasıl Yıldız teknik üni hazırlıyor yanlış bilgilendirmeyelim BDDK ve SPK kendi hazırlıyor soruları
-
Yarışabilir piyasalar teorisi nedir ?
-
Bilişim alanından geçen sene giren oldu mu?
-
Bankacılık uzman yardımcılığında muhasebe sorularının düzeyi nedir? Yani kpssden şu kadar yapanın halledebileceği gibi ölçüt belirlemek mümkün mü?