BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@zeyyyuss çıkıyo
-
@paraşütçü-walras, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@zeyyyuss çıkıyo
Hadi ya tamam teşekkürler bilgi için
-
@petrichor eyvallah hocam bakayım
-
Geçen yıl bankacılık uzman yardımcılığı sınavına giren arkadaşlara bir sorum olacak. Sabah iktisat - maliye tek oturum öğleden sonra muhasebe ardından hukuk-İngilizce şeklinde mi oluyor sınav?
-
@jellinek sabah 2 öğleden sonra 2 oturum
-
@petrichor hocam İngilizce en sona kalıyor değil mi?
-
@jellinek aynen
-
Bankacılıkta ingilizcenin düzeyi nedir? Zorluk bakımından Spk'ya yakın mı arkadaşlar?
-
@MartinLuther SPK kadar zor olmaz sanıyorum. SPK utanmasa Dışişleri ayarında soracaktı
-
@NeverLetGo gecmiş sorularina baktim da hocam 4 5 satırlık paragraf gibi cümleleri vardı. Hani genel olarak anliyosun da birebir cevirisi sıkıntı
-
@MartinLuther Doğru hocam. Dışişlerinde kuduruyordum bildiğim cümleyi çeviremediğim için
-
Idare hukuku konular arasında yok ama soru gelme ihtimali var mıdır?
-
@cemresaygin Yoksa yoktur hocam. Gelmez yani müsterih olun.
-
@NeverLetGo tvs gelirmi peki
-
@MartinLuther hocam geçmiş yılların ingilizce sorularına nerden ulaştınız ben bi yerde bulamadım. Varsa link vs atar mısınız. Forumda daha önce diğer derslerden örnekler verilmiş de ingilizce hiç görmedim
-
@sinoki Hocam spesifik maliye bilgisi ( bütçe ,maliye teorisi vs.) ölçen soru gelmiyor diye biliyorum. İktisatla harmanlanmış sorular oluyor ekseriyetle.
-
@zeynep9b Spk'nın geçmiş yıl sorularından bahsetmiştim ben. Onları soruyorsanız direk spk'nin sitesinde
-
@MartinLuther yanlış anlamışım teşekkürler gene de
-
@NeverLetGo tesekkur ederim
-
Yanımızda kurşun kalem bulundurarak sorun olur mu? Genel gecic mizani önce kurşun kalemle yazıp sonra tükenmez kalemle yazmayı düşünüyorum ama yasak mı buda?