BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@esraesra çok teşekkür ederim
-
Bankacilik uzman yard sinavinda sabah ve oglen oturumlari hangi sirada oluyor bilen var mi
-
Murakıplık sınavı oturumları nasıl oluyor. Pazar günü sınav kaçta bitecek kuruma soran oldu mu ?
-
@bitmeyenyds rica ederim
-
@sinoki Geçen yıl sabah oturumu muhasebe ve ardından hukuk; öğleden sonra iktisat ve ingilizce şeklinde olmuştu
-
@posseder maliye ne zamandı ? Bir de sinav kaçta bitiyor biliyor musunuz? Bilet alacagım da
-
@cemresaygin maliye-iktisat aynı oturumda. 4 gibi bitmişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@posseder cok teşekkür ederim
-
@posseder maliye ve iktisat aynı oturumda derken hocam? Ayrı ayrı ama birlikte mi veriliyor yoksa sorular iktisat maliye karışık mı? Bir de kaçar soru oluyor?
-
@cemresaygin Soru içerikleri birleşik. Net bir ders ayrımı yok zaten yoruma dayalı sorulardı mikro haricindekiler
-
@posseder hocam hukuk da mı yoruma dayalıydı?
-
@jsm Çıkmış sorular:
httpss://www.tercihiniyap.net/meslek/bddk-murakip-yardimciligi-uzman-yardimciligi-sinav-sorulari-h6345.html
-
@posseder teşekkürler hocam
-
Bankacılık uzman yard sinavinda turk vergi sistemi yazmıyor konularda ama cikiyor mu?
-
Arkadaşlar muhasebeden şuraya bak dediğiniz bir yer var mı ? Tek ders yüzünden emeklerim boşa gitsin istemiyorum . Şimdi Spk'nin 2013 yılındaki muhasebe sorularına baktım gözüm felaket korktu .(Geçenki SPK sınavından farklı biliyorum) Yani BDDK da sorular nasıl oluyor ? Forumun çıkmış sorular kısmı da pek açıklayıcı değil. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@NeverLetGo spk ile BDDK sınavları apayrı kıyaslama yapılamaz. Spk en zor kurum sınavıdır. BDDK da murakıplk hariç monografi yok. Temel kayıtları bilin kpss de 40 soruda 20 net yapan rahat geçer bdddk nın muhasebesini
-
@preacher hocam valla çok rahatlattin içimi çok sağol .
-
@preacher hocam peki bu ticaret ve icra iflas ne seviyede gelir
-
@preacher, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@NeverLetGo spk ile BDDK sınavları apayrı kıyaslama yapılamaz. Spk en zor kurum sınavıdır. BDDK da murakıplk hariç monografi yok. Temel kayıtları bilin kpss de 40 soruda 20 net yapan rahat geçer bdddk nın muhasebesini
Hocam murakiplikda monografi olduguna emin misiniz?önceki sayfalarda murakiplikda da monografi iki yıldır çıkmıyor denmisti.
-
@NeverLetGo gelir tablosuyla oran analizine bak ayrıca