BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@theekonomist ingilizce 92, iktisat 63, hukuk 66, muhasebe 56 toplam 277; ortalamada 69,25.
-
@karagergedan ben geçen yıl murakıplıga girmiştim . Ne demek istediğini anlıyorum
-
@ahmetozcelik35 muhasebeden kalmışsn. Üzüldüm bende geçen yıl iktisattan kalmıştm
-
@theekonomist evet hocam, o kısım 60 olsa mülakata kalırdım. muhasebe hariç diğer alanlar beklediğim gibi gelmedi. korktuğum kısım muhasebeydi, o kısım da beni dışarıda bıraktı. keşke 8-10 puanla kaçırsaydım, inan bu kadar üzülmezdim.
-
@ahmetozcelik35 bende geçen yıl iktisatta aynı durumu yaşamıştm. Bu yıl şansımı uzmanlıktn yana kullandım vazgeçmek yok
-
@theekonomist umarım olur dostum
-
@ahmetozcelik35 bu sonuçtan sonra umudum kalmadı ama hayırlısı ne diyelim . Teslimiyet
-
Öncelikle kazananları tebrik ederim. Olumsuz olan arkadaşlar için malesef hayat devam ediyor. Bir önceki sınavı da kazanmıştım. Bu kazanan 28 kişi nin de ne kadarı alınacağı meçhul belki 15 belki 20.. Bir önceki sınavı 45 kişi geçmişti 20 kişi alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. ikinci kez kazanmak nasip oldu bakalım mülakat nolur bilinmez.. ayrıca puanlama konusu çok kit olmuş önce ki seneye göre
-
@Friedmann mülakat nasıl geçmişti? Zor muydu?
-
@Friedmann sizce uzmanlık nasıl r puanlamaya tabi tutulur? Var mı bir fikriniz acaba?
-
@sbhGazi dostum hiç girmedim uzmanlığa fakat murakipliga göre biraz daha tolaransli diye biliyorum
-
@theekonomist kesinlikle bilgi ve yorum anlamında tabiri caizse terlettikleri bir mülâkat olmuştu benim için. Bir çok mülakata girmiş biri olarak zorlandigim kurumların başında geliyor hem sınav hem mülakat olarak. Komisyonun yaklaşımı fena değil.
-
Kağıtları okurken neyse onu vermişler.fazlası yok. Sınav sonlarında kendime not vermiştim.
+-5 sapmayla aynıları geldi.ingilizcede ise diğer arkadaşların dediği gibi kıt davranmışlar.
Mulakati hemen yapmaları kötü olmuş. Zaten 3 ay sonra aciklayacak,ne acelesi vardı.Başlığın ilk sayfalarinda bu yılki alım için olumlu şeyler söyleniyordu. İnşallah bu yıl bütün gruplarda sayıyı doldururlar yoksa bir daha işleri zor,girecek kişi bulamazlar.
-
@Tibeout Nereden düşük bekliyordunuz hocam mesela ? Hayırlı olsun bu arada
-
@NeverLetGo Teşekkür ediyorum. Muhasebe oturumunda 55 puanlık yevmiye kayıtları sorularında ilk yarıdan sonrakinin çoğunu iyi yapamamıştım. Ayrıca ingilizcede paragraf sorularının cevaplarını eksik ve hatalı verdiğimi düşünüyordum. Sizin için nasıl geldi sonuç?
-
@Tibeout Ben Uzmanlığa girdim hocam ve muhasebe biraz arafta açıkçası ondan sormuştum. Umarım ben de sizin gibi şanslı bir sonuç alırım
-
@Friedmann mulakat ne kadar suruyor hocam donus biletini ona gore alacagim ertesi gun ise gitmem lazim
-
@dnd hocam 10-15 dk felan sürüyor çok kısa olmuyor yani
-
@Friedmann tesekkur ederim hocam
-
@dnd geçen senenin forumunda ortalama 30 dk olarak okudum. 40~ 45 dk süren de olmuş. Başarılar.