BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Arkadaşlar enflasyonist açık sorusunun grafiğinde sanırım bi anlık hatayla yatay eksene q dikey eksene ae ve y yazmış olabilirim ama onun harici her şeyi dogru açıkladım. Sırf bu hatadan soruyu komple silmezler değil mi?
-
Iktsat:75
Muhasebe:80
İngilizce: 90
Hukuk:???
Hukuktan 50 falan beklyrm. 60 a tamamlarlar mi hic bilmiyorum. Umarim verirler.
Not:bankacilik uzman yardımcılığı -
@MartinLuther bilemiyoruz ya tamamen siler yada puan verir
-
murakıplık sınavına girdim ben de. muhasebesi zor geldi bana, kpss'de ve girdiğim kurum sınavlarında görmediğim sorular vardı. iktisatta en az 75, hukukta en az 80, ingilizce'de de en az 90 bekliyorum. muhasebe belirleyici olacak benim için.
-
Arkadaşlar 2019 dahil kamu ve uluslar ösym çıkmış soruları nasıl bulabilirim?
-
@ege-mahmut 1.başlığına yazarak link tavsiyelerini
2.google'a yazarak bazı yılların çıkmış sorularını
3.google'a kitap kelimesini de ekleyerek istediğiniz yılların sorularını kitap şeklinde bulabilirsiniz, burada tabi 1 çok önemli. -
@ege-mahmut baslik neree sen neree
-
Ne zaman açıklanacak acaba yazılı sonuçlar?
-
Subat marti bulur diyorlardi ama bilemedim
-
@kpsssss hocam geçen sene murakıplıkta ocak sonunda, uzmanlıkta ise şubatın 2.haftasında açıklanmıştı.
-
Teşekkürler bilgilendirmeler için.En iyi ihtimalle ocak sonunu bekleyeceğiz o zaman.
-
@tereke ben ve 5 arkadaşımda bankacılık uzman yardımcılığı sınavını çok çok kolay bulduk
-
Ne zaman açıklanır sonuçlar acaba
-
@y-ayrancı_ogz01 5 inizden maksimum 1 inizin sınavı geçtiğini gördüğünüzde anlarsın kolayı zoru
-
@preacher aynen kardeşim bende onu dile getirmek istedim .Çok zekisiniz bu arada
-
@jamiryoo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Ne zaman açıklanır sonuçlar acaba
Geçen sene 17 18 şubat gibi açıklanmıştı. Bu sene de benzer tarihlerde açıklanır diye düşünüyorum.
-
Şaka bir tarafa ,daha evvel yazılanlara istinadendi bazı şakacı cevaplarım.BDDK Meslek Sınavları nın hangi birisi çok kolaydı?Çok kolay diyen arkadaşların bence henüz bu sınavlara ilk girişidir diye düşünüyorum .Herkese başarılar dilerim.
-
@MartinLuther bence bi şey olmaz.Ama Q Yerine direkt Milli Gelir deseydiniz daha iyi olabilirdi.Grafik sorularında direkt neyse ben onu yazıyorum .Örneğin dikey eksende Toplam planlanan harcama .vb.gibi yada fiyatlar genel düzeyi gibi .Daha sonrada ayrıyetten açıklamak zorunda kalmıyorum
-
@MartinLuther bir şey olmaz rahat olun
-
@y-ayrancı_ogz01 insallah be hocam nasip artık. Sınavdan çıktığımda böyle bir şey yapıp yapmadığımın farkında bile değildim. 2 hafta sonra düştü aklıma acaba diye. Hala emin değilim ama . Nasıl bi puanlama yapacaklar merak ediyorum açıkcasi