2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi bu halde gelcek bütün duyuruların linkleri açılır hocam oradan bakmak boşa heyecan yaratıyor:) . bir önceki olmazsa bir sonraki 2 sonraki link olur, ama illa ki olur.
-
@geliruzmanı07 işte o yüzden diyorum, ösym nin son 3 senedir kullandığı sistem formatında artık anlaşılmıyor, dedigin gibi o link her şey için olabilir , heyecana gerek yok Yani
-
Nasıl anlaşılıyor aktif link olduğu
-
Tamam şimdi anladım
-
@kaymakam1842 biri beni de yeşillendirse...
-
Şuan 3 adet aktif link var
-
4 oldu
-
@kaymakam1842 aynen en son 20686 mevcut
-
Takvimde görülen bugün açıklayacağı başka konu yok ne yapacak acaba 4 linki
@can-mavi hocam bu linkleri gün içinde mi kullanacak yoksa yarına da sarkabilir mi -
sabah baktığımda (09:30 civarı) sadece 20683-20684 açıktı (2 link), şimdi iki daha ilave olmuş, bir hareketlilik var belli ama bu sınavla alakalı mı bilemiyoruz.
-
@kaymakam1842 dostum illa takvimde bir sey olmasina gerek yok, daha once olan bir duyurunun veya başlığın altına da bir şey ekleyebilirler o linklerle
-
nasıl bakıyoruz bu aktif link olayına
-
E-yds var galiba Yarın onunlailgili olabilir bu linkler heyecan yapmayalım
-
@can-mavi hocam e yds sınav giriş belgesi filan da yayımlandı ama bakalım dediğin gibi heeyecan yapmayalım yine de
-
e-yds nin sonucu yarın gözüküyor onu açıklarlar belki
-
@ryu753 o sinav ile ayni gün olduğu için sonucu değildir, sınav tarihi de yarın onun
-
Eskiden link takip ettigimiz zamanlara götürdünüz beni insallah kimsenin heyecanini hevesini kiracak sonuclar çıkmaz.
-
DUS ve STS Diş Geç Başvuru için olabilir açık olan linkler.
-
Mûsâ dedi ki: "Rabbim! Gönlüme ferahlık ver."
Tâ hâ, 20/25
ÂminHayırlı cumalar
-
@siyahadam hocam hala bugün açıklanacak lafının arkasında mısın?