2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@hedef2020 Hocam bu sene sınav sonuçları çok ciddi istatistik uzmanı yetiştirdi.
-
@condorcet saka yapma dostum
-
Yani şimdi yazacagim şeyi yazdığımda bunu duyduğum arkadaşım okursa bana biraz kızacak ama yine de yazayım, cuma günü açıklanabilir duyumunu yazan arkadaşlar aslında yanılmadı, cuma günü listeler yönetim kurulu tarafından imzalanıp başkana sunulmuş, ancak cuma günü başkan merkezde değilmiş galiba, beklenen artık son aşama yani başkanın imzası, bugün imzaladı mi imzalamadı mi yoksa merkezde mi değil mi bilmiyorum
-
@Yunus1059 bu sene mi;)) ah ah bilmem ki kaç sene.
-
@can-mavi taban puan hakkında bilginiz varmı hocam
-
@Arbak-Refik-Dal malesef yok dostum
-
@Antimülakat hahahaha söz ulan sana. çalışır mıyım bilmiyordum ama artık planlamaya karar verdim çalışacağım
-
@can-mavi hocam siz siyahadamın söylediklerine inanıyormusunuz yada ne kadar inanıyorsunuz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yani şimdi yazacagim şeyi yazdığımda bunu duyduğum arkadaşım okursa bana biraz kızacak ama yine de yazayım, cuma günü açıklanabilir duyumunu yazan arkadaşlar aslında yanılmadı, cuma günü listeler yönetim kurulu tarafından imzalanıp başkana sunulmuş, ancak cuma günü başkan merkezde değilmiş galiba, beklenen artık son aşama yani başkanın imzası, bugün imzaladı mi imzalamadı mi yoksa merkezde mi değil mi bilmiyorum
Arkadaşlar tüm samimiyetim ile söylüyorum taban puanı filan bilmiyorum .. Ayrıca bu bilgi illa bugün açıklanacak demek değil, sadece durumu paylaştım sizlerle ki bunu bana söyleyen arkadaşı kırma pahasına paylaştım
-
Ben bugün açıklanacağını düşünüyorum
-
Bugün açilan yeni link olmadi sanirim..
-
@alpkaim önümüzdeki 2 gün için dedim bugün sanmıyorum artık
-
ÖSYM yi aradim 18 i mesai bitimine kadar kesin açıklanır dediler.
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
tam memur olmuşlar
-
@Yunus1059 cildiricam ne 18i ya kim beklicek 18ine kadar :))
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
böyle diyeceklerini söylemiştim
-
@Yunus1059 tespit gibi tespit
-
@Yunus1059 hocam bılmıyordum deseydın keske
-
@alpkaim Hocam dedim ki çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim. Sagolun varolun dedim
-
mecburen bu şarkıyı buraya bırakmak durumundayım :
https://youtu.be/AL5RpH7s2C4 1:45 - 2:20