2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@naim3434 açıkcası yüzbinlerce insan kpss ye girerken bir şey yok 20 bin insanın girdiği sınavı virüs yüzünden mi erteleyecekler? kpss ye çalışanların çalışamadıkları için erteletme çabasından başka bir şey olmadığını düşünüyorum ayrıca kaymakam olarak görev yapan bir arkadaşım sınavın Bakan beyin talimatıyla bilerek aralıktan ekime alındığını kışın virüsün artacağı beklentisi olduğunu söyledi. Kısacası sınav ertelenmez.
-
@naim3434 boş yapıp millettin moralini bozma
-
@Hasso yukarıdaki üsluba bakın verdiğiniz cevaba bakın.Kaymakam olma arzunuzu bilmiyorum ama insanlarla diaoloğa girecek kadar insan olun.
-
Amacım tartışma çıkarmak değil ama Ama şartları, iklimi, coğrafyası nasıl olursa olsun ülkenin her yerine gitmeye talip olduğumuzu söylüyoruz, nasip olursa gelirsek o makamlara sorunlar karşısında mücadelede en önde olacağız ama daha corona diyerek sınavın ertelenmesi için mücadele verenler var. Makama gelince de bu şekilde mi olur diye düşünüyor insan.
-
Ankara'da evinde sabah kahvaltısını yapıp yürüyerek okuluna gidenler nerden bilsin ki farklı şehirlerden gelenlerin sıkıntısını...
-
@Keynesin-Faizi sınav ertelenince bu probleminiz giderilecek mi peki? ben de ankarada oturmuyorum bu arada
-
@naim3434 bu senaryo tutmaz:) biraz daha çalışmalısınız veya seneye hazırlanmayı deneyin
-
@heisenbergww hocam yükselin anlatımı sade olduğu için fayda sağlaması acisindan gerek var mi yok mu?
-
Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunları mezuniyet bilgisi kısmında 11 numaralı bölümü mü işaretliyor?
-
Dostlar HES kodu talebi varmış sanırım bu konuda bilginiz var mıdır?
-
@istanbul, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Dostlar HES kodu talebi varmış sanırım bu konuda bilginiz var mıdır?
Google diye bir site var hocam bir bakın derim oldukça kullanışlı.
-
@istanbul e-devlet veya hayat eve sığar uygulamasından kod alabilirsiniz kendinize.
-
Arkadaşlar siyaset bilimi kamu yönetimi mezunuyum fakat başvuruda işaretlemek için ikisi ayrı ayrı yazıyor hangısini seçmeliyim
-
Arkadaşlar SBKY 11’i seçecek. Her kodu ise sağlık bakanlığı hayat eve sığar uygulamasından alınıyor. KPSS sürecinde alanların almasına gerek yok.
-
@399mia hocam teşekkürler fakat denklik belgem yok sıkıntı olur mu
-
arkadaslar bu mulakatlar ne zaman olacak bir bilginiz var mı ?
-
Arkadaşlar kadınlar askerlik durumuna bişey demeli mi boş bıraksam sorun olur mu sistem kab edyr onizlemede sorun çıkmadı ama sonra sıkıntı çıkar mı
-
@eakaya Hocam YÖK’ten alınıyor zorluğu yok kafanızı yormayın ona.
-
@Kay20 cıkmaz da gerceğe aykırı beyan verme istersen
-
Arkadaşlar bu mulakatlar ne zaman baslayacak bilgisi olan var mı? yüksek lisans ocak 21 de bitiyor ona göre basvuru yapacagim ?