2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@hustundag hayır
-
Kaymakam açıklığından hep bahsediliyor ama alımlar hep 100 kişi.
-
İnsan hakları 85 sayfa ders notu
https://s7.dosya.tc/server17/iayx2t/Insan_Haklari_Ders_Notu_2019.pdf.html
-
@ryu753 hepsi yok orda hocam ya. Yanlış yazmış bazı verileri de.
-
@hedef2020 haklisiniz hocam ama işte 94 soruyu tamamen doğru yapamayabiliyoruz bazen çok uç sorular oluyor ve ıllaki buna cevap vermek gerekiyor ki tek bir soruyu bile riske atamayacak kadar önemli işte ricam başka öneriniz var mi daha özet ve sınavda ise yaracak bir kaynak
-
İnsan Hakları ve Demokratikleşme Ders Notu – Mülkiamir Kaymakamlık Başkent kariyer yayınları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar aöf insan hakları ve türkiye ekonomisi pdf leri olan var mı acaba aranızda?
-
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak kpss alan sınavından sonra kaymakamlığa hazırlanmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz bir ay için? hem iktisat mezunuyum hemde alan öğrencisi olduğum için hukuk iktisat altyapım var
-
@simer93 Son bir ay için yapılacak en sağlıklı şey bolca tekrar yapmaktır.
-
Arkadaşlar sayıştay sınavına girecek olan var mı? İlan gelmiş
-
Arkadaşlar İnsan Hakları dersi için daha önce sınavı tecrübe etmiş veya ders hakkında bilgisi olanlar kitap önerebilir mi? Themis, Başkent Kariyer ve AÖF kitaplarından bahsedilmiş. Bu üçünden biri mi alınmalı? Alınmalı ise hangisi alınmalı? Başka tavsiyesi olanlar da paylaşsın lütfen. Öz ve sınava yönelik olması önemli. İnkılap Tarihi için de Tarihin Pusulası düşünüyorum. Farklı bir tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
-
Kaymakamlık için 39 sayfa inkılap tarihi notu
https://www.dosya.tc/server30/1pryxr/Kaymakamlik_icin_39_sayfa__Inkikap_tarihi_notu.pdf.html
-
Seçilme sıfatını kaybeden Büyükşehir belediye başkanın başkanlık sıfatını kaybetmesi kimin basvurusu üzerine hangi mercinin kararıyla sona erer?
-
@kılıçlar
İçişleri bildirimi Danıştay kararı? -
A)Vali içşleri bakanı
B)Vali Danıştay
C)İçişleri bakanı Danıştay
D)Vali İdare mahkemesi
E)İçişleri bakanı İdare mahkemesi -
@KamuAdayı
-
@kılıçlar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
A)Vali içşleri bakanı
B)Vali Danıştay
C)İçişleri bakanı Danıştay
D)Vali İdare mahkemesi
E)İçişleri bakanı İdare mahkemesiCevap C
-
ben geçen sene mülakatından elenmiştim. testi zor klasik kısmı kolay bir sınav. Fakat klasik sınavına girenlerin çoğu 90 puan üstü olduğu için şampiyonlar ligi gibi geçiyor.
-
@parpp2 kusra bakmayın arkadaşlar yanlış başlığa yazdım
-
@KamuAdayı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar İnsan Hakları dersi için daha önce sınavı tecrübe etmiş veya ders hakkında bilgisi olanlar kitap önerebilir mi? Themis, Başkent Kariyer ve AÖF kitaplarından bahsedilmiş. Bu üçünden biri mi alınmalı? Alınmalı ise hangisi alınmalı? Başka tavsiyesi olanlar da paylaşsın lütfen. Öz ve sınava yönelik olması önemli. İnkılap Tarihi için de Tarihin Pusulası düşünüyorum. Farklı bir tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam insan hakları dersi biraz piyango gibi. Ne çıkacagi hiç belli olmuyor. AÖF ve Muhteviyat kitaplarını öneririm