2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Aslan-Reyiz Aç bi falım rahatla
-
@mutlu-kedi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dayım42 kardeş bu bilgiyi 2 ay önce mi aldın, eğer öyleyse duyumun doğru son 2 ay içinde sınav gelmedi
Hocam ben sizi geçen seneki kaymakamlıktan beri başlıklardan takip ederim yeni üye olmuş olmama rağmen uzaktan takip edenlerdenim forumu.
Ama bu sene daha farklısınız, daha agresifisniz ve sürekli bu sınav tarihinde bi ispat etme direnme şeklindesiniz. Bence zaten paylaşımlarınız kıymetli ben önem veriyorum o nedenle insanlarla sürekli sınav tarihi ile ispatlama çabasına ve aksini söyleyenlere karşı yorum yapma işine girmeyin derim kendimce size eleştirim bu şekilde.
İyi forumlar dilerim.Her sey cok deger verdigim bir arkadasimin "sen sinav tarihini cogu kisiden once ogrenip ona gore calismaya basliyorsun, hakka girmiyor musun" diye sormasiyla basladi ...
-
@Aslan-Reyiz Yinede gelsin hocam öyle demeyelim
-
@bulut25 inş inş biraz daha bekleyelim
-
@can-mavi 18 ekimde sınav olmasa bile ben yine de kendi adıma çok teşekkür ederim geçtiğimiz yıllardan beri hep yardımcı oldunuz Allah razı olsun
-
@Aslan-Reyiz
Aslan reyiz vurdu saza
Hep beraber geldik gaza
Bir gün eksik birgün fazla
O ilan gelecek birgün.. -
@MEVZUN arıyorum dahiliye nazırını
-
İllaki beni söyletmeyin
Hak getire derece merece
Bugün Ahmet Denizleyim:)
23’de gelecek ilan bu gece -
@can-mavi neden 2020 de sınav beklenmesin hocam Aralık ihtimali tekrardan gündeme gelebilme ihtimali yokmudur, benim şahsi fikrim sınav tarihi 18 Ekim açıklansa bile vaka sayıları bu oranda artması durumunda ileri bir tarihe ertelenecegi yönünde tabi öngörü bu siz daha iyi bilirsiniz
-
@dadasovic "öngörü bu siz daha iyi bilirsiniz"
-
Her sey cok deger verdigim bir arkadasimin "sen sinav tarihini cogu kisiden once ogrenip ona gore calismaya basliyorsun, hakka girmiyor musun" diye sormasiyla basladi ...
2020 kaymakamlik sinavi kapsaminda Hakka girmemek icin elimden geleni yaptığımı düşünüyorum... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
-
-
-
-
@can-mavi #staywithuscanmavi seviliyorsun kardeşim.
-
Herkese hayırlı geceler diliyorum. 108 dönemdir devam eden süreçte sanırım ilanın geliş anı en fazla 109. dönemde bu kadar merak konusu oldu. Belki de personel alım sayısının düşmesinden dolayı merak konusu daha da artmıştır. Bakanlık yıllık performans planına 100 kişilik alım koyduğu an 2020 için bizlere düşen tek şey var, derhal hazırlığımızı tamamlamak. Sınavın yapılacağı an, geçmiş işlemlere göre kestirilmesi nerede ise imkansız iken, son günlerce görülüyor ki bu işte az çok ter dökmüş tecrübede olan - bir kaç kişi ile öyle ya da böyle iletişim kurabilecek dostluk kurmuşlar- kişilerin de rahatlıkla öğrenebileceği 18 ekim tarihi kesine yakın derecede öne çıkıyor. Geçmiş yıllardan farklı olarak, bu yıl ilan ile sınav arasına yeterli süre kalmadığından dolayı, öğrenmeyi elde edenin haksız bir süre elde ettiğini düşündüğümden dolayı ben de herkesin bu süreye sahip olması adına yazmayı uygun buluyorum. 18 ekimde sınav var gibi hazırlık yapmak herkesin faydasına olacaktır. İlan anının ne zaman olacağını kimse bilemez, bir bakarsın bu gece ilan gelir bir bakarsın 20 gün sonra gelir. Ama anı değişse de 18 ekim kısmının değişmeyeceği çok ciddi olasılık olarak önümüzde durmaktadır. Bu gerçekçe ile 109. dönem için hazırlık yapmayı düşünen ya da yapan herkese canı gönülden başarılar diliyorum. İnanınıyorum ya da inanmak istiyorum ki, milletimiz için en hayırlı olan bir 100 kişinin makamlardaki yerini alacak bir adil yolculuk olacak. Herkesi Allah'a emanet ediyorum. Herkese başarı dileklerimi iletiyorum.
-
Saat 23.00 bekleyelim mi yoksa evlere dağılalım mı ?
-
@sayden06 geçen seneden bahsediyorsanız yanlışınız var hocam birinci alındı. Şu an aydında görevinde.
-
Ilan geldi resmi gazetede.. 18 ekim ..
-
Hayırlı olsun....