2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Hepimize hayirli ugurlu olsun insallah.Duyumunu bizden esirgemeyen arkadaslardan da teşekkürlerimi bir borç bilirim.Herkese iyi calismalar diliyorum.Hayirli geceler olsun.
-
@can-mavi Biz yine bir teşekkür borç bilelim üstadım. En baştan beri net olarak sözünüz buydu. Tekrar teşekkürler.
-
@can-mavi @pareto_wilfredo bu platformun oluşturulma nedenlerinden birinin de bu olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum. İlanlar gelir gider sınavlar kazanılır kaybedilir ama güzel insanlar bulundukları ortamı da güzelleştiriyorlar. En güzel yerler en çok hakedenlere nasip olur inşallah.
-
Arkadaşlar askerlik durumu sınıf ve tertibat bekliyor benim 30 Ekim 2020 ye kadar askerlikle ilişiği yoktur diyo ama ben basvuramiyorum dimi bu durumda bilen biri hayrına aydınlatırsa çok makbule gecicek
-
Hayırlı olsun başta @can-mavi olmak üzere aldığı bilgileri paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
-
Sınav ücretini göremedim arkadaşlar belli mi
-
@efe09 basvurursunuz hocam
-
@EsTerGon-Kalesi askerlikle ilişiği yok demiş ama orda belirtilenler kafamı karıştırdı bu durumda erteli olarak mı kabul ediyoruz cevabınız içinde ayrıca teşekkürler
-
@Çetin sanırım 225 TL
-
Arkadaşlar ilan nerede goremedım basvuru sartı basvuru filan
-
Arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bu mücadelede herkese başarılar.
-
ARKADAŞLAR MERHABA BEN İKTİSAT FAKÜLTESİ EKONOMİ VE FİNANS MEZUNUYUM DENKLİK ALMAM GEREKİYOR MU ? SINAVA GİREBİLİYOR MUYUM ?
-
@miAzim yanlış hatırlamıyorsam 18 ekim i ilk dillendiren kişi sendin dostum, ayrıca teşekkür ederim
-
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler denklik almaya gerek yok değil mi arkadaşlar, bu arada herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
Status çalışma kitabını çözen var mı? İktisat sorularında çözümler hatalı gibi, emin olamadığım için soruyorum. Sanırım kitabı kullanmayı bırakıcam
-
@MiraKar Hocam gerek yok gozukuyor bölumleri bitisik ve ayri yazilmasi durumundan dolayi karisiklik var.Bende maliye bolumu için baktım denklik gerek yok deniliyor ama maliye ve finans ne demek oluyor anlamadım tek basına yazmıyor konuyu net bilenler aydınlatırsa seviniriz
-
@oguzhas ARKADAŞLAR BİLİYORSANIZ CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
-
@can-mavi dostum sadece empati kurmaktı amacım. Adil bir yarış olsundu isteğim. Çok yıpratıcı bir süreç olan bu yolda daha güzel duyumlarımı paylaşmaya devam edeceğim mülakatlarda vs.
Herkese başarılar diliyorum.
Hazırlanan tüm arkadaşlarımdan tek isteğim çok çalışsınlar.
Çok ciddi rakipleri olduğunu unutmasınlar. -
@miAzim ayrıca ben sana teşekkür ederim, yıllardır edindiğin bilgilerle alakalı insanların önünü görmesinde yardımın olduğu için. Güzel insan iyi insan inşallah hak ettiğin değeri bir gün elde edeceksin buna inanıyorum
-
Kaim makam konu anlatım kitabı nasıl çalışanlar var mı ise yarar mı