2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah muvaffak etsin.
-
Elimde KAS var yeterli gelmedi status 5000 mi 1453 miargama mi almalıyım
-
@heisenbergww maliye ve finansta ayrı bölüm galiba onun için de gerek. Geçen sene denklik alanlar olmuş benim bölümden sanırım şimdi baktım ama yine de konuyu bilen varsa aydınlatırsanız sevinirim.
-
@ryu753 Omü mezunuydu.
-
Biraz zamanı geriye çekilmiş sınavın. Muhtemelen pandemi tekrar yayılır endişesi ile böyle bir şey yapıldı. Aralık düşünülüyormuş normalde. Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ilan geldi resmi gazetede.. 18 ekim ..
teşekkürler hocam herkese başarılar dilerim..
-
Arkadaşlar Akfon yayından kitap sipariş veriyorum güvenilir mi?
-
@kılıçlar ben birkaç kez vermiştim bi sorun yaşamadım
-
@fthdyngc teşekkürler
-
@luce statüs ve kas soru bankalarında çok gereksiz sorular var hocam zaman kaybedersiniz şu süreçte başka soru bankalarına bakın
-
@ryu753 denenmeye değer heralde hayali bile güzel
-
@ryu753 teşekkürler önereceğiniz kitap var mı peki
-
Statüsü bitirmek üzereyim şunu söyleyebilirim aşırı detaya girmiş bazı sorularında şıkları yanlış girilmiş dikkatli okumak gerekir ama nihayetinde faydalı diye düşünüyorum bir kez bile olsa çözülse iyidir
-
@ryu753 kas soru bankası ve yigit yilmaz cozmeden olmaz en azindan zamaniniz yoksa idari teskilat ve mahalli idareler kismini bu iki kitaptan bitirmeniz gerekir
-
@necipuysalll hocam mahalli idareler, Türkiyenin Sosyo Ekonomik Yapısı, idari yapı, insan haklarına hangi konu anlatımını önerirsiniz, yeniyim de hocam o yüzden pek bilgi edinemedim.
-
arkadaşlar elimde muhteviyat idare hukuku kitabı var (3 ciltlik) yeni aldım. Sıfır kapağı dahi acilmadi, posetinden cikarmadim sınava giremeyecegim için satıyorum piyasa fiyatı altına. İlgilenenler özelden yazabilir
-
@luce geçen yıl arkadaşım sadece kaimmakam çözdü ilk 100deydi onu önerebilirim miargamada iyi
-
@bulut25 malesef hocam ama para kazanıyorlar bu işten keşke dikkatli olsalar. Biz söyleyince de kitabı kötülüyor oluyoruz ama kötü yani ne yapayım
-
@ryu753 haklısınız hocam ben objektif bir tüketici olarak diğer tüketicilere olumlu dışsallık yaymak için yazıyorum, kitapçılar istediğini diyebilir, ayrıca dediğiniz gibi kaimmakam bencede çok başarılı, kası ise henüz çözmedim
-
Arkadaşlar ekonometri mezunu olup eşdeğerlik alınabiliyor mu yoksa kesin olarak girilemiyor mu?