2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@necipuysalll çok teşekkürler hocam
-
Kaymakamlık kampını alacağım. Mevzuatı çıkardım ayrıca Kas ve statü soru bankası yeterli olur mu.
-
@urfaspor63 statüs yorabilir hocam haberin olsun soru sormak için soru sormuşlar
-
-
Kaymakamlık tadında 1 soru
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na göre itirazen şikayette bulunanlardan ilgili maddeye göre bedelin 4 katına kadar başvuru teminatı alınmasına aşağıdakilerden hangisi karar verir
A) Ankara İdare Mahkemesi
B) Kamu İhale Kurumu
C) TBMM
D) Danıştay ilgili dairesi
E) Cumhurbaşkanı -
@Aslan-Reyiz E)Cumhurbaşkanı
-
Arkadaşlar kaymakamlik mevzuatları elimde yok bunun için bi konu anlatım kitabı almalı miyim yoksa mevzuat.gov dan indirsem de olur mu? Konu anlatım kitabında kanunu olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyolarsa hiç almıcam.Kitapların içeriği nasıl bilenler yardımcı olabilir mi ?
-
Bugün RTÜK başkanının kaymakam adayları ile yapmış olduğu toplantıda söylediklerini duydunuz mu bilmiyorum. Kendi başkan yardımcısından bahsetti. Geçmişte 5 defa mülakattan malum yapılar tarafından nasıl elendiğini anlatti. Şimdi o halde geçmişteki birçok alımda ciddi sıkıntıların olduğu bizatihi devletin ciddi bir kurumunun başkanı tarafından deklare edilmiş olmuyor mu? Umarım hakkaniyetli bir süreç olur bundan sonrasında.
-
Arkadaşlar öncelikle ilan hepimize hayırlısı olsun iyi çalışmalar herkese. Internetten konu anlatımlı kitap bakıyordum mia serisi ile a kadroyu gördüm bunlardan birini ya da ikisini kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.
-
-
-
@Aslan-Reyiz kaynak 2019 AÖF Türkiye Ekonomisi kitabı mı
-
Arkadaşlar bu yıl ekonometri için YÖK'e başvuran oldu mu ?
-
-
Türkiye ekonomisine yasin çoban 7.baskıdan çalışıyorum geçen sene almıştım geneline ordan çalışayım güncellere tüikten bakayım diyorum önemli bir ekonomik olayımız var mı 2019 yılında gözümden kaçan ?
-
@secskn hocam bilgi alabilirsen yazarsan çok iyi olacak
-
Türkiye ekonomisi ve insan hakları AÖF ders notlarını bir türlü bulamadım varsa link atar mısınız lütfen
-
@Nostromo facede gordum dün. Tr ekonomisi için catofeconomics adlı hesap var hocam. Takip ediyrm ben de. Facedede kaymakamlik2020 grubuna katilirsan not falan paylaşılıyor
-
@urfaspor63, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Tercübeli arkadaslarımizin ,Sağlam kaynak önerisi var mı ?
Anayasa idare için themis kaymakamlik kampi artı mevzuatlar, Soru bankası plus ultra, insan hakları için soysal aygün ve aof, tr ekonomisi konu anlatımı için aof veya yakup kepenek, tr ekonomisi soru bankası için 4t soru bankası ve gozde oktay in sarı kapaklı özgün sorular kitabı, inkılap tarihi için tarihin pusulası
-
ARKADAŞLAR MERHABA BEN İKTİSAT FAKÜLTESİ EKONOMİ VE FİNANS MEZUNUYUM DENKLİK ALMAM GEREKİYOR MU