2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 teşekkür ederim. Kpss B grubundan hazırlanıyorum şuan. 18 ekime kadar bitiremem
-
Kaimmakam, 1453 ve konsensus dışında soru bankası olarak öneride bulunabilecek var mı? 4.kaynak olarak Statüs çözecektim ama 1.baskısı bitmiş yeni baskı da çıkmayacakmış. Hangi kitabı önerirsiniz?
-
Arkadaslar aof nin insan haklari ve kamu ozgurlukleri kitabinin pdf si olan var mi?
-
@ceterisparibusss hocam ne yaptın.uçmuşsun
themis kaymakmalık çalışma kitabını öneririm. -
@ceterisparibusss statüsün 1. baskısı dediğiniz 2000 soruluk olan mı
-
@alexandro hocam themisin idaresine bakmıştım geçen yıl çok beğenmedim işin açığı.
-
@Mülki_Amir_22 5000 soru olarak basılanı hocam
-
@ceterisparibusss isteyene fotokopisi kargo dahil 75 tl den gönderilebilecekmiş.
-
@Aslan-Reyiz Nasıl iletişime geçip temin edebiliriz kardeşim ?
-
@G4Z1 https://www.instagram.com/statuskaymakamlik/?hl=tr insyagram sayfasında ulaşabilirsiniz.
-
Kaymakamlıkta Son Viraj / Metin Kaya kullanan var mı?
Yeni baskısı çıkacak mı? -
Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız soru bankalarını yazabilir misiniz? Görmeden alınca kötü çıkıyor themis soru bankası gibi.
-
@Aslan-Reyiz Teşekkür ederim
-
@ceterisparibusss kaim makam yiğit bulut konu anlatım ve soru bankası seti ve geçen yılın Kas-Nohutçunun soru bankası ile yeterli olacağını düşünüyorum hocam sizin fikrinizi alabilir miyim?
-
@Kymkm109 bulut
-
@ryu753
Status'ü öneririm. -
@Av-Dilara-AK teşekkür ederim statüsü aldım ama geri iade etmek durumunda kaldım sınav formatından bana göre çok uzak bir kitap. Themis de öyle statüsde öyle tabii ki içinde iyi sorularda var ama soru sayısını arttırmak için mevzuatın kıyısında köşesinde kalan bilgileride sormuşlar durum böyle olunca hem adayın morali bozuluyor hem de odaklanması gereken yeri kaçırıyor. Teşekkür ederim tavsiye için
-
@ryu753 hocam sınav tecrübeniz var sanırım Türkiye ekonomisi için Yasin çobanın kitabını kullanıyorum soru için önerebileceğiniz kaynak var mı
-
Herkesin yoğurt yemesi farklıdır elbet, bende statüste aşırı gereksiz ayrıntı olduğunu düşünüyorum, soru sormak için sormuşlar, ana hattan uzaklaşıp detaya çok girilmiş, özellikle belli süre ve sayılara dayalı sorular yoğun Olduğu için insana bildiğini unutturuyor
-
@luce yasin çobanın arkasındaki sorular yeterlidir aöf ün çıkmış sorularınıda çözebilirsiniz türkiye ekonomisinde soru çözmüyorum ben ösym ayarını tutturabilen yok malesef