2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 anladım teşekkürler
-
1453 Miargama nasıl peki?
-
AYLARDIR SINAV 5 ARALIKTA OLACAK KESİN BİLGİ DİYENLER aLLAH SİZİ ISLAH ETSİN İNSANLARIN HAYATLARIYLA BU KADAR KOLAY OYNAMAYIN. SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÇALIŞMAYA GEÇ KALAN ÇOK FAZLA KİŞİ OLDU İLAN GELDİ 18 EKİMMİŞ. BU KADAR BEDDUAYLA İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMEZ BEN BEDDUA ETMİYORUM SİZLERİN YÜZÜNDEN GEÇ KALDIM. ALLAH SİZE EN BÜYÜK BELAYI VERMİŞ ZATEN SİZE TEK DİYECEGİM ALLAH SİZİ ISLA ETSİN İNŞALLAH.
BİR ŞEY BİLİYORSANIZ SÖYLEYİN ALİM SANSINLAR BİLMİYORSANIZ SUSUNDA ADAM SANSINLAR...
-
@hll Baştan kaybedilmiş.
-
@hll hocam kimsenin verdiği tarihe göre çalışmamak lazım. Sınav en erken verilen tarihteymiş gibi çalışmak lazımdı ki tarih de o yönde oldu zaten. Hususi durumlarınızı bilemem tabi.
-
@Chandler-Bing ben beğendim argamayı kaim makam ile aynı kalitede ama kaimde daha çok soru var
-
@hll 5 Aralık duyumu doğruydu kardeşim ben burda paylaşmadım zaten sağlam kişiler paylaştı diye. Daha sonra Bakan beyin müdehalesiyle 18 ekime çekildi. Ve arkadaşlar hemen onu da paylaştı. Eğer 18 ekimi paylaşmamış olsalardı herkes kendini 5Aralık a göre ayarlicak daha fazla kişi mağdur olacaktı. Duyum paylaşan da mı hata yoksa inanmayıp kendini yakın tarihli duyuma göre değil de uzak tarihli duyuma hazırlayanlar da mı hata?
-
@hll Eğer bir kaymakam adayı isen, her duyuma inanmaman, sorgulaman ve hatta kendini duyumla sınırlamaman ve her daim sınava hazır bir aday olarak durman gerekmez mi kardeşim? Duyumla mı ders çalışıyorsunuz siz (veya başkaları) anlamıyorum ki. Velev ki duyum bu sene sınav olmayacağına dair olsaydı, o zaman çalışmayacak mıydın be kardeşim?
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ceterisparibusss kaim makam yiğit bulut konu anlatım ve soru bankası seti ve geçen yılın Kas-Nohutçunun soru bankası ile yeterli olacağını düşünüyorum hocam sizin fikrinizi alabilir miyim?
Konu kısmı benim için bittiği için hocam soru çözüyorum sadece. O yüzden kaim ve kas yeterli değil benim açından.
-
@hll, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
AYLARDIR SINAV 5 ARALIKTA OLACAK KESİN BİLGİ DİYENLER aLLAH SİZİ ISLAH ETSİN İNSANLARIN HAYATLARIYLA BU KADAR KOLAY OYNAMAYIN. SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÇALIŞMAYA GEÇ KALAN ÇOK FAZLA KİŞİ OLDU İLAN GELDİ 18 EKİMMİŞ. BU KADAR BEDDUAYLA İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMEZ BEN BEDDUA ETMİYORUM SİZLERİN YÜZÜNDEN GEÇ KALDIM. ALLAH SİZE EN BÜYÜK BELAYI VERMİŞ ZATEN SİZE TEK DİYECEGİM ALLAH SİZİ ISLA ETSİN İNŞALLAH.
BİR ŞEY BİLİYORSANIZ SÖYLEYİN ALİM SANSINLAR BİLMİYORSANIZ SUSUNDA ADAM SANSINLAR...
İlanın geldiğini, ilandan 2 gün sonradan öğreniyorsaniz...
Sınavın 45 gün öne çekilmesiyle sınavı kazanamayacak duruma düşüyorsaniz...
Duyumlarin aylar oncesinden 18 ekim olarak guncellendiginden bile haberdar değilseniz...
Kendi tembelliğinizi beddualar la örtmeye çalışıyorsanız...
Ne yazık ki sınavi zaten kazanamayacaktiniz...
Sükunetle ve sistematik çalışmanız dilegiyle
-
@hll bnece aklından şüphe et millte beddua edeceğine gelmiş bide milleti suçluyor pişkin gibi :))
-
-
-
@bulut25 yiğit yılmazdı değil mi bulut nereden çıktıysa :))
-
Arkadaşlar status aldım ama çok iyi diyor musunuz arada kaldım iademi etsem diye
-
@Kaymakam3838 birincisi ilanın gelişini 2 gün sonra öğrenmedim aksine ilandan 2 gün önce öğrendim. buraya yazdıgım gün sınav ilanını ögrendiğim gün manasına gelmez.
sınavı kazanamayacak duruma düşeceğim diye bir beyanımda yok.ikincisi ben beddua etmediğimi buna inan arkadaşların ettiğini yazdıgım yazıda açıkça belirttim.
üçüncüsü gaybi haberler alıyorsunuz herhalde kimin kazanaıp kazanamayacagını biliyorsunuz.
benim de size tavsiyem türkçe çalışmanız sizin yararınıza olacaktır. özellikle bu parçaya göre hangisi çıkarılamaz yada kesin olarak çıkarılabilir tarzı sorularda yanlış yapma ihtimaliniz yüksek. umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.
-
@hll hocam siz erken öğrendiyseniz neden paylaşmadınız? Kendinizle çelişmeyin
-
@johnwick beddua etmekten vakit bulamamış olabilir
-
ben beddua etmedim kuzenim etti
-
Türkiye Ekonomisi'nde tarihsel gelişim kısmında Yasin Çoban'ın kitabı yeterli geldi bana ama güncel veriler kısmınım kitap şeklinde hazırlanmış halini bulabilir miyiz? Ya da gözümden kaçtıysa yardımcı olabilir misiniz rica etsem