2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
-
son iki sınavı kazananlar, doğru yanlış sayılarını ve sıralamalarını yazabilirlerse çok makbule geçer.
-
1 sayılı CBK’ya göre aşağıdaki başkanlıklardan hangisi özel müşavir görevlendirebilir?
A) Milli Savunma Bakanlığı
B) İçişleri Bakanlığı
C) Adalet Bakanlığı
D) Dışişleri Bakanlığı
E) Hazine ve Maliye Bakanlığı -
ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE GÜNCEL MEVZUAT VE GÜNCCEL VERİLERİN PAYLAŞILDIĞI FACEBOOK SİTELERİ VAR MI VE YA HANGİLERİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ
-
@srsmn D
-
Artıvizyon insan haklarından çalışan var mı? Memnun musunuz?
-
@ryu753 benim hoşuma gitti açıkçası. kısa da hem
-
Forum bu yıl çok yavaş millet harıl harıl çalışıyor galiba
-
Donusumlu calismaya gecisten dolayi artik sinava calisacak vaktim olacak, bu sebeple yeniden aranizdayim, belki nasipte bir mulakat daha vardir forumda yeniden aktif olacagim, her turlu sorunuz icin ozelden yazabilirsiniz, herkese simdiden basarilar.
-
Benim Hocam- Emel Aksaç 'ın Türkiye Ekonomisi videolarına ne diyorsunuz?
-
daha önce denklik alan oldu mu ?
-
@ayhanistan daha önce bir uzaktan eğitimde ondan dinledim eleştirmeyeyim ama kitap varsa kendin çalış daha verimli olacaktır.
-
@FreeBoY YASİN ÇOBAN ile Burcu hocayı bitirdim üstüne dinliyorum.
-
@resetle hocam ben dilekçe gönderdim cevap gelirse mutlaka yazarım
-
Cumhuriyet döneminde ilk nufus sayımı (1927)
Türkiye tarihinin ilk kanun ile üyeliği zorunlu olan sosyal güvenlik kuruluşu amele birliği(1921)
Cumhuriyet tarihinin ilk sosyal güvenlik kuruluşu işçi sigortaları kurumu (1946)
Merkezi istatistik dairesi (1926) 2005 yılında TÜİK adını almıştır
Hizmetler sektörüne en az katkı sağlayan il Tekirdağ
Türkiye kırılganlık endeksinde 46. sırada
En düşük gini katsayısı: malatya,elazığ,bingöl,tunceli
Türkiye’de en fazla özelleştirme yöntemi: hisse satışı
-
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDEN DENKLİK ALAN OLDUMU
-
Arkadaşlar rica etsem memnun olduğunuz denemeleri yazarmısınız.Kaim alacagım sanirim bi danismak istedim.
-
Kıymetli arkadaşlar aksamınız hayırlara vesile olsun. Ben bir hususta grupta nam yapmış işin ehli kimselere soru soracaktım. Şimdi malum ne yazık ki bu illet virüs tekrardan hortlamaya başladığı ifade ediliyor. Okullarin ertelenmesi, kpssnin ertelenmesi gibi talepler kamuoyunda da artmaya başladı.
Acaba çalışıp çalışıp duruyoruz ama bizim sınavımızın ertelenme durumu var mıdır?
Ben çevremde 7-8 arkadaşımızın bizzat ıslak imzali olarak bakanlığa sınavın pandemi sürecinde vaka sayılarının arttığından ve kendilerinde astım ve kronik rahatsızlığı olduklarını belgeleyerek ertelenmesini talep ettiklerini biliyorum.
Görüşleriniz nedir? -
@naim3434 valla islak imzali kisma kadar iyi gidiyordun orda koptum ben :))