2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
@FreeBoY, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ayhanistan daha önce bir uzaktan eğitimde ondan dinledim eleştirmeyeyim ama kitap varsa kendin çalış daha verimli olacaktır.
Berkay cihan hoca ve gözde oktay hocanın kitaplarını aldım bende. Ikisindede farklı güzel sorular var. -
Yiğit Yılmaz Kaymakamlık denemesi-2
https://s7.dosya.tc/server17/vrjuq7/Yigit_Yilmaz_Kaim_Makam_Deneme_2.pdf.html
-
Yiğit hoca çok kaliteli sormuş teşekkür ederiz kendisine
-
Kendimi sınavda gibi hissettim
-
@Aslan-Reyiz hocanın soru kitabındaki soruların zorluk seviyesi bu denemedeki gibimi arkadaslar
-
Deneme güzelmiş küçücük zor gibiydi sınava göre
-
@heisenbergww yeni baskıyı çözmedim ama bir önceki baskıdaki ile aynı formatta ve kaliteli
-
@bulut25 cevap icin saolun hocam deneme açıkcası bana zor geldi o yuzden bi sormak istedim soru kitabina aşina olanlar belki rahat yapıyorlardır ama ben kas cözüyorum farklı ve detaylı buldum.
-
Denemenin sınav öncesi zor olması her zaman iyidir şahsi kanaatim
-
Arkadaşlar işten dolayı evde ders çalışmaya fazla vaktim kalmıyor telefonunda kaymakamlik ilgili pdf olan varsa atabilir mi?
-
Arkadaslar elinde kaymakamlik cikmis sorular pdfsi olan varmi şimdiden tskurler
-
Yigit hocadan bilgilendirme
"Soru bankası mevzuatı tam anlamıyla pekiştirme üzerinedir. Ayrıca yeterli sayıda teori sorusu da eklenmiştir.Denemeler, sınav heyecanı ölçüt alınarak sınavdan daha zor olmaktadır."
-
@Aslan-Reyiz hocam iyi gunler elinizde kaymakamlik cikmis sorular pdfsi varmi bide türkçede dil bilgisi vs bakmalimiyim yoksa ales paragraf çözmek yeterlimi şimdiden tskurler hocam
-
@TugrulAyt hocam özelden numaranızı yollayın whatsappdan atayim
-
@herseye-rağmen cikmis sorular mevcut değil. Dilbilgisine gerek yok.Cümlede anlam, Paragraf,yazım kuralları ve noktalama işaretlerine bakmanız yeterli.
-
-
@herseye-rağmen mailinizi atın 2018 ve 2019 atiyim
-
-
@ryu753 Şu tarz sorularla çok uğraşmayın derim ben. Ösym 54lük alan bölümünde spesifik 1 soru soruyor en fazla. Bu 1 soruyla uğraşmak yerine kalan 53e yüklenip 53/53 yapmaya deneyim bence. Bu tarz sorular asıl çalışılması gereken bölümden saptırır insanı.