2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ceterisparibusss nedense bu tarz bir çaba var
-
Arkadaşlar, yeni evlendik eşimin kpss sınav giriş kağıdında eski soyismi var sınavda problem olur mu!
-
@TugrulAyt kimlikte ne yazıyorsa o olmalı
-
@ryu753 sistemde yeni soyismi var ama, başvururken evli olmadığımız için eski soyismi ile basvuruda bulundu ondan, giris kagidinda eski soyismi gozukuyor.
-
@TugrulAyt sınava giderken evlilik cüzdanı vs götürün yanınızda bence polislere anlatırsınız durumu
-
@TugrulAyt Öncelikle hayırlı olsun. Sorunuza kesin bir cevap veren olmazsa bence işinizi şansa bırakmayın yani sınav günü polisler inisiyatif almak istemeyebilirler. Hafta içi bir ösym merkezine gidip sorun, belki nüfus müdürlüğünden bir belge almanız gerekiyordur.
-
@forrest teşekkürler hocam(kesin bilen biri olmazsa öyle yapariz).
-
@TugrulAyt sınav bina sorumlusu hoca ile görüşürseniz konu ile alakalı daha uygun olur. o al dedikten sonra polis arkadaşlar alırlar sınava. tüm sorumluluk sınav bina sorumlusu hocalarda olur bu tarz konularda .. ama benim bildiğim kadarıyla herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ama garantiye almak istiyorsanız size en yakın okula gidip okul müdürüne sorun genelde okul müdürlerini sınav bina sorumlusu yapıyorlar. illaki daha önce görevli olduğu sınavda başına gelmiştir biliyordur ona göre yönlendirirler sizi
-
@TugrulAyt ÖSYM çağrı merkezini arayın kimlik kaybedince de yardımcı oluyorlardı bunda da olırlar
-
Yiğit Yilmaz instagram hesabından kaymakamlık sınavının 18 Kasım’da açıklanacağını paylaştı.
-
@srsmn Ösym takviminde 18 kasım sonuç açıklama tarihi olarak yazıyordu zaten hocam.
-
@ceterisparibusss hocam görmemişim orada şimdi okuyunca paylaşayım dedim
-
Arkadaşlar kas-mas-kaim makam-mulki-mulki amir soru bankalarından 2 sini alicam hangilerini onerirsiniz ?Özellikle mas hakkında bilgi verir misiniz?
-
@Aslan-Reyiz merhabalar öncelikle forumdaki büyük katkılarınızdan dolayı naçizane bir teşekkürü borç bilirim kendi adıma. Sizden bir isteğim olacaktı eğer mümkünse. Deneme 2 tarafınızca paylaşıldı. Acaba deneme 1 i de paylaşma sansınız var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim.
-
@hasi-moto Kaimmakam ve 1453ü öneririm.
-
@hasi-moto kaimmakam ve 1453 alınabilir
-
-
@TugrulAyt aynı durum benim eşimde olmuştu dostum bir sıkıntı yok rahat olabilirsiniz.
-
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Mücadeleye devam güzel insanlar. Elbet bir gün hayalleriniz gerçekleşecek ve etrafınıza ışık saçacaksınız.
-
@ceterisparibusss 1453 dedigin mülkiamir soru bankası demi hocam