2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@grwvh ben memnunum detay olarak yeterli dilide anlasılır.
-
@Aslan-Reyiz kişi başı gsyh 9.213$ oldu hocam bugün açıklandı
-
Arkadaşlar kişi başı GSYH revize edilmiş (https://www.instagram.com/p/CEjwbKln_ga/?igshid=10rmlq9zk79b)
-
-
Ritüel soru bankasını kullanan olmadı mı hiç arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
-
-
@amirim basligi takip eden arkadaslar bu arkadasin söylediklerini kesin doğru olarak kabul etmesinler kesinlikle. gecen sene de bi ton duyum aldigini söylerek bir çok insanin sonuclar aciklanmadan umutlanip sonradan hayal kirikligina ugramasina sebep oldu. hesabini dondurup ortadan kaybolduydu ara . basligi kurcaladim yine sinav acilinca cikmis piyasaya
-
@beirutde gecen sene de amirim amirim diye bi ton kisiyi pesine taktiydi
-
@Çetin ben geçen sene aldım hiç memnun kalmadım
-
@Çetin hocam anayasasıyla idare kısmı zor olsun diye zorlanmıs ama ona ragmen fena degil ancak iktisat,türkiye ekonomisi,inkılap kısmı cok zorlama olmus inkilapta bile sadece sayısal verilere odaklanılmış .İnsan hakları kısmi ise orijinal soru sorayim derken kafa karıştırıyor.
-
Arkadaşlar berkay cihan son dakika ekonomik veriler kitabını kullananlar varsa tavsiye edermisiniz?
-
@heisenbergww kesinlikle hocam iyi kitap.
-
@Aslan-Reyiz tesekkurler hocam
-
@hasi-moto teşekkür ederim
-
-
-
idare hukuku soru bankasını cok hızlı sekılde bıtırdım .
Ama bu iktisat baya bi zaman kaybettırıyor . İktisata baska bır yontem ızlemek gerek . Yuksel bılgılı cıkmıs soruları cozuyorumda bitmez bu kıtap . Ben daha tum derslerı bıtırıp ıkıncı tekrarı yapmam lazım .
ve bunu işten gelıp kalan vakıtlerde yapmam lazım -
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
5018 -
ben bu reklamlardan bıktım. sizin de bıktığınıza eminim. sayfa aniden aşağıya kayıyor ve reklama basmanız sağlanıyor. "uzaktan eğitim ile kaymakam olun" bu reklamı her gördüğümde asabım bozuluyor! abuk subuk isme sahip soru bankalarından da, boyundan büyük sloganlara sahip yayınlardan da bıktık!
-
Sinav sadece ankarada olmayacakmis yazi gitms snav olacak illere