2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Diye bir duyum aldim ama tam kesin olmayabilir
-
@kürşadd inşallah ya koronada insanları tıkıştırmasınlar ankaraya.
-
@kürşadd İlanı güncellemeleri gerekiyor o zaman. Sınav Ankarada yapılacaktır diyor çünkü.
-
@OFLU61 hocam yüksel bilgili kaymakamlık çıkmış soruları mı çözüyorsunuz yoksa tüm iktisat çıkmış sorular var iki cilt onu mu? ben de alıcam ama hangisini alıcam karar veremedim
-
-
@cambasi61 tüm çıkmış sorular yetişmez hocam artık kaymakamlık alın tavsiyem
-
@cambasi61 kaymakamlık degıl , komple cıkmıs sorular kıtabı vardı bende 2016 baskı . Baya kalın 2 cilt. Hangisini alacagını konusunda fikrim yok dostum . vakti zamanında çıkmıs soru ıcın bunu tercıh etmıstım . ama ebnce zeynel dinler cıkmıs sorular daha bi güzel ama o da çok çok bı kıtap
-
@OFLU61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@cambasi61 kaymakamlık degıl , komple cıkmıs sorular kıtabı vardı bende 2016 baskı . Baya kalın 2 cilt. Hangisini alacagını konusunda fikrim yok dostum . vakti zamanında çıkmıs soru ıcın bunu tercıh etmıstım . ama ebnce zeynel dinler cıkmıs sorular daha bi güzel ama o da çok çok bı kıtap
İş arasında çok hızlıca yazdım kusura bakmayın .
Türkçeyi katletmişim.
Zeynel Diinler in kıtabı da çok kalın bı kıtap diyecektım -
@ryu753 sağolun hocam
-
@OFLU61 sağol hocam teşekkür ederim
-
-
Sınavın ertelenme durumu olabilir mi coronadan dolayı ?
Ona göre başvurmayı düşünüyorum :)) -
@Keynesin-Faizi belli olmaz daha da yükselirse ertelenme durumu olabilir ama bu ihtimali düşünmeyin bence başvurun derim.
-
Yüksel bilgili çıkmış sorular ile zeynel arasında yıllardan gelen bir tartışma var elimde zeynel dinler var iken yüksel cıkmışa gerek var mı?
-
@zenginmemur bence cok gereksiz olurdu hocam
-
@iibf hocam benim az çok temelim var bu 4.girişim olacak geçen senede iyi bir sıralama ve netim vardı ama olmadı.Şimdi açıkçası Ankara gitmek zor coronadan dolayı ben yinede başvuracam belki başka şehirlerde de açarlar yada ertelenir
-
arkadaşlar geçen sene ahmet nohutçu altın seri kullandım anayasadan fulledim idareden baya kötüydüm sizce ben mi eksik çalıştım kitapta mı eksiklik vardı ilk girişimdi bu sene yiğit yılmaz almayı düşünüyorum fikir verin
-
@balporsuğu yiğit yılmaz alın
-
Kıymetli arkadaşlar size daha önce kişilerin corona virüs sebebiyle sınavın ertelenmesine yönelik dilekçe verenlerle bir gelişme aktarmış olup bu durumun selameti hakkında görüşlerinize başvurmuştum. Bakanlıktaki Sayın Bakan beyle yakın çalışma içerisinde olan birkaç tanıdığım, dilekçe, cimer, mail vb yollarla gelen taleplerin çok olduğunu ve bu durumunda Sayın Bakan Beye iletildiğini o da duruma göre hareket edilebileceğini ifade etmiş. Sınava hazırlanan bir öğrenci olarak mevcut gelişmeler hepimizi yakından ilgilendiriyor. İnşaAllah böyle bir karara varılacaksa da erkenden varılır insanlar iznini kullanmaz veya gözünü yormaz. Vakitten ve ömürden daha kıymetli bir şeyimiz yok.
-
@naim3434 teşekkür ederim hocam bende şimdi bir dilekçe yazacam.