2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
İlan hayırlı uğurlu olsun forum sakinleri...
-
@miAzim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi ayrıca ben sana teşekkür ederim, yıllardır edindiğin bilgilerle alakalı insanların önünü görmesinde yardımın olduğu için. Güzel insan iyi insan inşallah hak ettiğin değeri bir gün elde edeceksin buna inanıyorum
-
İlan geldi hayırlı olsun. Kendi adıma @miAzim hocama çok teşekkür ederim. Burdaki karalamalara sallamalara rağmen süreç boyunca duruşunu hiç bozmadı. Samimiyetle edindiği her bilgiyi burda paylaştı. Allah razı olsun kendisinden
-
23:00 Ahmet olarak beni hatırlayın gelecek dediysek gelir. Hepinize hayırlı olsun
-
Çalışmaya ilanla birlikte başlayacak olan var mı?
-
@siyasalllııı teşekküre gerek yok dostum benimki sadece empatiydi. Başarılar tekrardan.
-
@ryu753 ben ,
Ama baya bı temelim var . Sınava 4. girisim olacak :))
Soru bankaları üzerinden gidicem.
Olursa olur, olmazsa yapacak bişey yok -
@OFLU61 Of’un neresindensin ? :))))))
-
@ryu753 ben basladım dün iktisatım var bide geçen sene calismisligim var yetistiririz diye düşünüyorum ama tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir.
-
Sınava kalan süre olsun kpss olsun ardından gelen hakimlik ve maliye sınavları olsun uzun zamandır bu sınav bu kadar farklı bi ortama denk gelmemişti sanirsam. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Başarılar...
-
Merhaba dostlar herkese. Öncelikle @can-mavi başta olmak üzere bizlere / sizlere bilgi aktaran tüm dostlarımıza herkes adına teşekkür ediyorum. 2020 sınavında her birinize başarılar diliyorum. Akla takılan sorularla ilgili hazırlamış olduğumuz tüm çalışmaları buraya bırakıyorum. Umarım faydalı olurlar Herkese iyi çalışmalar.
Sınav İlanı:
9 Kasım 2019 sınavı kaç puanla kapattı?
Kaymakamlık sınavına puan hesaplaması nasıl yapılır?
Kaymakamlık sınavına nasıl hazırlanılır?
Kimler kaymakamlık sınavına başvurabilir? Eşdeğerlik belgesi nedir? Nasıl alınır?
Kaymakamlık nedir? Kaymakamın görevleri nelerdir?
-
Askerliğim 30 Eylüle kadar tecilli. Yani başvuru sürecinde tecilliyim ama sınav günü tecilim bitmiş oluyor. Başvuru yapabiliyor muyum, bilen biri aydınlatsın lütfen..
-
@siyaset-bilimci sorun olmaz heralde kardeşim sıkınti etme
-
Iyi bir üniversite memleket cv falan bakıyorlar mı refaransın dışında
-
@urfaspor63 referans sadece
-
@ryu753 hocam genelde karadeniz çıkışlı oluyor bir çok kaymakam ayrıca ankara siyasal falan tercih ediliyor kaymakamların özgeçmişine baktım mi bunu çok rahat şekilde görebiliyorum.
-
@paretowilfredo rica ederim kardeşim, Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
-
@urfaspor63 o üniversitelerin mezunlarında kazanma oranı yüksek o yüzden öyle görüyorsun. 2018 sınav 1.si yanlıs hatırlamıyorsam çomü mezunuydu yine sakarya mezunu 9 eylül mezunu koç kültür gibi özel üniversite mezunlarıda var. Oraya geldiysen diplomana değil malesef referansına bakıyorlar okula değil
-
@urfaspor63 karadeniz olayına bir şey diyemem..ama okul konusunda yanılıyorsun
-
Öncelikle herkese hayırlı olsun, elimde Eylül 2019 baskı Ahmet Nohutcu kanunname var idare hukuku için son baskılarına baktığımda avukatlık kanunu, bekçi kanunu, yeni kararnameler gibi değişiklikler var. Yeni kitap almalı mıyım yoksa elimdeki yeterli olur mu ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.