2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@108109kymkmlk güncel verileri hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
@iibf ayni hocam baskent kariyerin turkiye ekonomisi cozumlu soru bankasindan calisiyorum, burda tavsiye uzerine aldik sinif olarak, cok memnunuz tavsiye ederim. Linki de paylasiyim hatta,bağlantı metni
-
@iibf mülki amir ekonomi iyi bence özellikle güncel için eylül baskı zaten, daha yeni baskı yok piyasada, kpss de Çıpa sorusuyla bddk sorusu vardı kitapta. yasin çobanın konu anlatımının üstüne çözülürse çok faydalı olur.
-
@108109kymkmlk kitaptan sayfalar paylasarak daha cok yardimci olabilirsiniz. Merak edenler vardir.
-
@revenge bunlar cok ayrinti bilgiler degil bu dediginiz bilgilerin olmadigi tr ekonomisi yok hepsinde var
-
Türkiye ekonomisinde tarihsel süreçte hemen her kaynak yeterlidir. Mesele sosyo ekonomik verileri tutturmak. Orası da safi ezber
-
@superman türkiye uzay ajansı başkanı 1 nolu cetvelde yani cb nin görev süresiyle sınırlı görev süresi.
-
Arkadaşlar rica etsem kik ile dik'te ortak olan ilkeleri yazbailir misiniz? 2 tane kaynak var ikisi de farklı yazmış
-
Aleniyet
Saydamlık
Rekabet
Sözleşmede belki bir yeterlilik aranmasıAklımda kalmış umarım doğrudur
-
@Keynesin-Faizi teşekkür ederim aleniyet saydamlık ile aynı manada diye biliyorum. Kitapta da öyle geçiyor. Bir de kısımlara bölünememesi demiş kitapta cevap kısmında. Ben onu sadece kik diye biliyordum. Neyse bu 3ü yeterli aleniyet, rekabet, belli yeterlilik...
-
@Kymkm109 ihalenin kısımlara bölünmemesi kik hocam sadece hangi kitap o?
-
Yasin çobanın kitabı tek başına yeterlidir. Daldan dala atlamayın arkadaşlar. Tr’de 8 yapsanız derece yaparsınız zaten
-
Ayrıca Ösym’nin bu sene güncel veriler sormayarak ters köşe yapacağını düşünüyorum
-
Bu sene kaç kişi girmiştir bu sınava ?
-
@Keynesin-Faizi 17.000 - 20.000 arasi kisi girecektir tahminim
-
@kürşadd ayrıntılı olduğundan değil hocam maalesef bazı kitaplarda o basit bilgiler bile yok piyasada boşluk var diye sallayıp gönderiyolar çözmeye değer manasında demek istedim.
-
Herkese merhabalar,tarih ve insan hakları dersi için nasıl bir çalışma sistemi izleyebiliriz? Malum soruların pek standartı yok gibi.Tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri var mıdır?
-
@EsTerGon-Kalesi geçen sene kaç girmişti
-
@cyhnblgn
Fazla zaman yok sınava. birer kaynağa karar verip onlara odaklanmak lazım bence. tarihin pusulası ve aöf insan hakları işinizi görebilir -
Elimde Zeynel Dinler'in çözümlü soru bankası var 2013 basımı yeterli olur mu acaba iktisat hukuk gibi değişken değil ama soru tarzı olarak ne dersiniz