2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Geçen sene insan hakları kısmında hangi sorular soruldu bilen var mı?
-
@modesteptt olur sıkıntı yok. Aylıktan kesme ya da kademe alsan yine olursun. Mevzuatta bir engel yok
-
@hedef2020 mevzuat öyle evet.. teşekkürler.
-
@Kymkm109 19 bin küsür kişi girdi
-
Merhabalar. Belediye ve Büyükşehir belediyesi genel sekreteri nasıl atanır arkadaşlar? İnternette farklı yorumlar var. Belediye başkanı teklifi, Çevre şehircilik bakanı onayı değil mi?
-
@cihankadigil belediye başkanı teklifi çşb onayı şeklinde olması lazım
-
@cihankadigil belediyede genel sekreter yok .sadece büyükşehir ve il özel idaresinde var .il özel genel sekreteri vali teklif ic isleri bakanı tarafından. Büyükşehirde b belediye başkanı teklif cevre ve sehircilik bakani tarafindan
-
@80üstamadnnmsz teşekkürler sağolun
-
@KamuAdayı Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için.
-
Kas deneme sınavı sınava yakınmıdır arkadaslar zorluk olarak
-
@eakaya geçen yıl çözmüştüm genelde 60 65 bandında netim çıkıyordu hatta bi kaç tanesinde 58 59 yapmıştım. Ama sınavdan 70 aldım. Hiç bir deneme sınavı ösym kadar kolay sormuyo için rahat olsun.
-
@enveralp tesekkur ederım hocam bende yenı aldım yanlısım cıktı bıraz o yuzden sordum
-
@eakaya Kas denemelerini geçen sene çözdüm hiç beğenmedim açıkçası. Hoca gidiyor ya inkılaba ya iktisada ya da Türkçeye abuk subuk sorular mutlaka sokuyor. Ayrıca sorular da soru bankasında zaten olan sorulardan çıkıyordu baya baya şıklar bile aynı. Günahını almayayım hukuk kısmı iyidir ama geri kalanı öğrenciyi ölçmüyor bence. Yine de çözün tabi iyi gelir. Ben ay başında başlayacağım denemelere.
-
Arkadaslar deneme cozup de 65 70 netler cikan arkadaslara nacizane tavsiyem tekrar konu çalışmaya başlamaları eksik kısımlar için.
-
@Kymkm109 yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl dil bilgisi sorusu sormuştu günahını almayayım tam bilmiyorum.
-
@80üstamadnnmsz şiddetle katılıyorum
-
@80üstamadnnmsz sizin denemelerde kac netiniz cikiyor hocam
-
@kürşadd henüz deneme çözmüyorum. Ancak geçen yıl deneme cozdugumde 85-90 net arası çıkıyordu. Sınavda da 80 kusur net yaptım. Söyle düşünüyorum evde daha rahat olduğumuz ve heyacan faktoru olmadığı için 5 net eksik hesaplayabiliriz sınav netimizden .Tabi bu her zaman geçerli olmayabilir. Daha garantici olmak açısından 5 net düşerim hep denemeden.
-
Piyasada adam akıllı deneme yok. Konu çalışmayı tercih ederim
-
Kaim 4 ü çözdüm biraz önce oda zor geldi açıkçası, sınavdakilerden daha fazla zorluyor iyimidir bilemedim