2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
arz şoku sorusuna dava açacak car mı
-
Kaç kişi giriyor bu sınava.
-
73 puan 371 sıralama hayırlı olsun hepimize
-
76.25
Sıralama 1413.kez mülakat yollarına düştük.
Kazanamayan arkadaşlar asla ama asla bırakmasınlar bu işi. Unutmasınlar ki “Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.”
-
@hedef2020 bi bak bakalım şimdi kaç görebiliyorsun sonucu?
-
72,5 ve sıra 417 üzdü
-
@heisenbergww, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
73 puan 371 sıralama hayırlı olsun hepimize
73.75 308 hayırlı olsun arkadaşlar
-
76,5 ile 3. kez mülakata hazırım.
-
@iibf teşekkürler
-
76.5 pusn 128. Olduk 3. Mulakat hic umudum yok gram sevinmedim seneyede kazanmak icin talibim ins
-
83.75 ile 5.
İlk ve son girişim olacak, sonu hayır olsa da olmasa da. Rabbim herkese hak ettiğini versin. Kazanamayan arkadaşlar da boyun bükmesinler, kaç mülakattan benzer derecelerle elenmiş ve vazgeçmemiş birisi olarak söylüyorum bunları, denemekten korkmayın, Hayata küsmeyin, sevdiklerinizi ihmal etmeyin...
Mücadele edenler her zaman kazanamaz, Ancak kazananlar hep mücadele etmiştir.
-
arkadaşlar 70.75 almışım.. sonuçlarıma bakarken etkilenmemek için cevap kısımlarını bile kapayarak bakıp 74.5 hesaplamıştım itiraz etmek istiyorum ne yapabilirim çok üzüldüm
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim %75'inin mülakatta eleneceğini hatırlatmak isterim...
-
@tabanpuan01 böyle bir şeyi hatırlatmanıza gerek yok bunu herkes biliyor kazanmak verilen emeğin karşılığıdır insanlar sevincini yaşasın
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak yine her yıl olduğu gibi başarılı çok sayıda dostumuz var. Tabi benim başarı kriterim tek başına ilk 400'de yer almak değil. Çok ufak farklarla dışarıda kalmış dostlarımız, kardeşlerimiz olmuş. Onlara geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum. Süreçte deneyimli olan dostlarımız zaten bu yarışın her sene doğal talibi. İlk kez bu şekilde kaçıran dostlarımız da kaç defa deneyerek listede yer aldığını söyleyen dostlarımıza bakarak güç bulsunlar lütfen. Eminim ki önümüzdeki sınavdan itibaren sizler de listede yer alacaksınız.
Mülakata katılmaya hak kazanmış olan dostlarımızı buna yönelik istişare için;https://forum.tercihiniyap.net/topic/6988/2020-kaymakam-adaylığı-sözlü-mülakatları
başlığımıza davet ediyorum. Artık mülakata dair konuşulacak olanları orada tartışalım.
Hepinizin bahtı açık olsun dostlar. -
Listeye 73,25 yazdırmıştım ama bir soruyu yanlış hesaplamışım maalesef 72 puan sıralama 459 ile önümüzdeki sınava hazırlanmaktan başka yapacak bir şey yok, kazanan arkadaşları tebrik ederim, herkes için hayırlısı olsun
-
Bu başlıkta olup da kazanan kazanamayan herkesi gönülden tebrik ederim. Zira kaybetseniz bile galiptir bu yolda mağlup. Bu vazifeye sevdalıysanız sakın bırakmayın. Sonuna kadar gidin. Yazılıdan da elenseniz mülakattan da elenseniz son hakkınızı kullanana kadar devam edin. Uzun ve taşlı bir yol. Bazen küçücük hatalar yıllarınıza mal oluyor. 2015 ten beri her sene yaptığım hataları bu sene daha az yaptım. Ve 74,25 ile ilk kez mülakatı görmek nasip oldu. Dilerim, rabbim herkesin gönlüne göre versin.
-
81.5 net demiştim ama 1 soru yanlış işaretlemek ten dolayı 80.25 olmuşum 24. Sıra
-
@apollo61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
arkadaşlar 70.75 almışım.. sonuçlarıma bakarken etkilenmemek için cevap kısımlarını bile kapayarak bakıp 74.5 hesaplamıştım itiraz etmek istiyorum ne yapabilirim çok üzüldüm
Ben de aynı durumdayım boş sayım gk gy de 4 idi 5 görünüyor alan da 9 yanlışım vardı eminim 5 görünüyor böyle şeylere sığınmayı yediremiyorum kendime ama bilmiyorum...
-
@tyr61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
2018 de 373.olup 69.75 ile mülakata girememistim.
2019 da 75,5 ile giremedim.
2020 muhtemelen kazanacam.
Ama Eylül 11 den beri virüsle mücadele eden annemi iki hafta önce kaybettim.
Neyi kazanıp Neyi kaybettiğimizi bilmediğimiz bir hayat yasıyoruz. Kazanamamak dünyanın sonu değil kazanmak da her şey değil.
Hayat Kocaman bir sınav. Allah başarıyla bu sınavları atlatıp vermeyi nasip etsin.Anne huzur icinde uyu. Oğlun kazandi