2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@mhmt2806 gecen sene girdik bisey olmuyor icimde sifir heyecan var hatta bitik haldeyim mulakata gitmesemde olur bence
-
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Musul Sorunu, İngiltere'nin Milletler Cemiyeti üzerindeki etkisiyle Türkiye aleyhine sonuçlandırıldı. Musul çevresinin Irak'a ait olduğu karar altına alındı. Kararın ardından Türkiye ile Batılı ülkeler arasındaki gerilim yeniden tırmandı. İngiltere ve İtalya tehdit mesajları vermeye başlamıştı. Bir yandan da 16 Ekim 1925 tarihinde Almanya'nın da eski düşmanlarıyla birlikte olduğu 7 Batılı ülke[111], saldırmazlık maddesini de içeren Locarno Antlaşması'nı imza ettiler.[112] Bu gelişmeler iki yalnızlaşan ülke olan SSCB ve Türkiye'nin birbirine daha da yakınlaşmasına neden oldu. İki ülkenin bu gelişmelere dolaylı yanıtı, Paris'te Sovyet Dışişleri Bakanı Çiçerin ile Türkiye Dışişleri Bakanı Dr. Tevfik Rüştü (Aras) tarafından imzalanan yeni bir dostluk antlaşması ile oldu.[113]
Maalesef bu soruyu ben de boğazlar dedim ama yanlış
Birbirine daha DA yakınlaşması ifadesinde önceden yakınlaşmalar anlamı çıkıyor mu acaba?
Bende boğazlar yaptım. Lozanda boğazlar konusunda sscb destek çıkıp yakınlaşma ordan başlamış olabilir mi -
@guymağduru devrim sonrası süregelen bir yakınlaşma var zaten rusya ile.Sorunun cevabı Musul gibi gözüküyor.Mantıken boğazlar yaptım ben de ama net işaretlemedim.Musul olacağına ihtimal vermemiştim.Çok ücra bir bilgi.Bilerek yapanları tebrik etmek lazım.
-
@kürşadd hocam ben de ayni durumdayım 70 bandında bekliyorum olmazsa bile zaten mülakatta elediler yine elerler diyip teselli ederim kendimi
-
Bu yetki genişliğinde 1-2 demişsiniz de arkadaşlar orda 2. Öncül de şöyle birşey vardı
Merkezi idare adına milli hizmetler yapma tarzı diyordu
Sanki merkezi idare adına il genel yönetiminde değil de merkezi idare adına tüm ülke çapında bir işlem gibi algı vermeye çalışmış sanki ? -
-
İlk defa girdim , iktisata hiç bakmadım 90 soru yaptım yaklaşık 20 yanlışım var , zordu . nasip değilmiş
-
-
@MEVZUN bak senin mavili yerin üstüne harcama yöntemine göre de C İ TR diyor yani kısaca bahsediyor daha devamı var G NX vb gibi
Gelir yöntemine göre de
Ücret faiz rant kar demiş
Bununda devamı var dolaylı vergi eklicen
Sübvansiyon cikarican
Amortisman eklicen vb -
Arkadaslar neye gore herkes daraltici para demiski anlamadim,genisletici uygulqyinca lm saga kayiyor faiz dusuyor hasila artmiuormu
-
@profesör16 hocam faizi artırıp geliri azaltmak için
-
ÖSYM cevapları ne zaman yayınlar suan önemli olan o
-
@kürşadd, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mhmt2806 gecen sene girdik bisey olmuyor icimde sifir heyecan var hatta bitik haldeyim mulakata gitmesemde olur bence
Sinava da gitmeseydin o zaman
-
@Chandler-Bing şimdi hepsi kitaplarına güncel oranları ve yurt dışı Türkler ve akraba topluluklarının herseyini koyarlar. Tıpkı geçen sene Avrupa yerel özerklik şartlarını koydukları gibi
-
Faizi dusmesi icin demiyormuydu ya
-
@YunusEmre_58 aynen dostum haklısın
-
@cengizhanb ayrıca belediye gelirleri kanunu dernekler kanununu da eklerler
-
Musul ve boğazlar sorusu da çok tartışıldı. 2 ye bölünmüş durumda herkes
-
Bence corum sorusuna milletin verdiği cevap sıkıntılı. İl genel sekreteri encümen sekreteri olmuyor mu? Ben il encümeni birinci ve ikinci başkan vekilini işaretledim. İl encümeninde 1. Ve 2. Bakan vekili görmedim kanunda. Soruyu yanlış hatırlıyorsam düzeltin
-
@sedatinho il genel meclisinde 1. Ve 2. Başkanvekili diyordu