2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@poohdini sonuçta çıktı geçmişte. Siz çalış deyin geçin gerisi ona kalmış
-
Maalesef vaka ve vefat sayılarımız artmakta. Buraya yazıyorum bu sınav ertelenecek.
Not: Siz çalışın. Ertelense de kazanırsınız sınav olursa zaten çalışıyorsunuz.
-
@poohdini tamam hocam yanlışı halen savunuyorsunuz büyük başarı. Neyse siz de elbet öğrenirsiniz tecrübe edinerek sınavları. Başarılar themisten çalışın iyuk u başarilı anlatmiş tavsiye ederim
-
-
@marjinalmaliyt57 Sorun bende mi diye yazdıklarıma geri dönüp baktım bende değilmiş. 2000-2011 arası bazılarında İYUK dahil olmadığı halde soru gelmiş. Ben diyorum ki daha önce gelmiş yine gelebilir, sen diyorsin ki iyi o zaman sen çalış. Adres ver de sipariş edeceğim İYUK kitabını sana hediye edeyim. Bozulan cihaza vurmak misali başını kitaba vura vura belki algılarsın.
-
Türkçe sorularında neden zorlanılıyor açık. Okuduğunu anlamama problemi var genel olarak.
-
Ya bu insan kaynaklarına atılan pdf den çalışıyorum inşallah yetiyordur
-
@poohdini hocam uzatmak istemiyorum konuyu herkes istediğini calışmakta özgür. Kalın sağlıcakla..
-
@marjinalmaliyt57 @poohdini
Soruyu soran bendim ikinize de teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilenip fikrinizi belirttiğiniz için.
Herkes iyi niyetle fikirlerini belirtmeye çalışıyor mevzu gereksiz uzamış kapatalım burada.
Teşekkür ediyorum tekrardan. -
@naim3434 Bi bitmediniz...
-
Arkadaşlar insan hakları için argama mı yoksa Nohutçu mu, ya da başka tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı? Bir de ekonomik verilere tamamen TÜİK'ten mi bakıyorsunuz yoksa güncel verilerin toplandığı bir kaynak var mı?
-
@MiraKar
Ben aöf aldım hocam. Sınava fazla süre yok ve bence kaynaklar bu nedenle kısa ve öz olmalı. nohutçunun kitabı biraz kalın gibi geldi bana. -
@KamuAdayı nereden tedarik ettiniz kitabı? Bende geçen senenin nohutçu insan hakları kitabı var fazla kalın geldi. Gruba atılan artı vizyon pdfsi ben sıkıcı değil hem de uzun değil. Oradan devam ediyorum ben
-
Son Dakika İktisat instagram hesabında paylaşılan bu sorular önemli https://www.instagram.com/p/CEkKL8LHsOZ/?igshid=dffd601dldis
-
Ali Argamanın denemesi güzel olmuş
çözülebilir https://drive.google.com/file/d/1d4PFkTEkJ6EBwykdhG7BCwByj2hXOlgy/view?fbclid=IwAR35U8zKO7vYOhYSnnzxP1LY9x1w6o_dw67DY0YmjCdE4RXMkhGQRbgMkwE -
-
@Kymkm109 artı vizyon pdfsini ben bulamadım. hangi sayfada paylaşılmıştı acaba ya da nasıl ulaşabilirim.
-
@hedef2020 argamanın insan hakları soru bankası hakkında bilginiz var mı almayı düşünüyorum?
-
@Kymkm109
Anadolu mezunuyum hocam. Bizim okulun aöf kitap satış sitesi vardır. Buradan temin edebilirsiniz. İnsan hakları ve kamu özgürlükleri. ptt ile yollarlar. -
allah kolaylık versin.