2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@80üstamadnnmsz tamam sınavda arz şoku yaratmayan diyordu. Vergi konulması arz eğrisini sola kaydırıyorsa arz eğrisi sola kayınca da arz şoku oluyorsa bunun için kitaba gerek var mı sence?
-
@KamuAdayı her maliyet unsuru firmalar için şok etkisi mi yaratır? Bu yanlış bir düşünce
-
@pabloescobarr kitaplarda örnek var mı diye soedum muallakta kaldığım için . Ne var bunda merak edip soramaz miyim .ne saçma tepki bu
-
Kurumlar vergisi arz şoku yaratabilir ancak tartışmalı bence
-
Kurumlar vergisi sürekli değişen bir şey olmadığı için firmanın maliyetlerini etkiler ve şok etkisi yapar
-
@d3mir3l
ya hocam allah aşkına neyse benim yorumum budur. doğruyu açıklar ösym -
Arz soklari beklenmeyen olaylarla gerceklesir.Kurumlar vergisinin arz soku yaratmasi bence mumkun degil.Osym aksini dusunurse kesinlikle itiraz edilmeli.
-
@80üstamadnnmsz
hocam puanlar ne zaman açıklanıyor acaba. daha önceden girmedim ben. her sene standart mı. geçen sene kaç günde açıklandı -
Kurumlar vergisinin artması AS yi sola kaydırır mi kaldırırsa arz sokudur
-
Sınav gerçekten çok zordu arkadaşlar.. 2018 sonucu gibi olmaz ama yüksek de kapatacağı kanaatinde değilim. Geçmiş olsun.
-
@KamuAdayı haklısın kusuruma bakma
-
arkadaşlar ŞOK kelimesine göre BEKLENMEDİK olmalı yorumu doğru değil. bu hataya düşürüyor gibi bence. maliyet artışı olması yeterli. kelime anlamına takılarak anlaşamıyoruz sanırım. Bu yoldan giderseniz çok yorum yapılır. Kimi iktisat okullarına göre beklenmeyen durumlar da etki yaratmaz önemli olan o değil. gördüğüm kadarıyla aksi yönde cevaplayan çok olmuş. umarım siz haklı çıkarsınız sayınız daha fazla gibi ️
-
@80üstamadnnmsz bende ilk100 deydim gecen sene bencede zordu bu sene
-
Tr ekonomisindeki 1980 ihracatı artırmaya yönelik olan sorunun cevabını hatırlayan var mı ?
-
Aday memurlukla ilgili olan soru doğruyu mu soruyordu yanlışı mı soruyordu?
-
@KamuAdayı hocam adı üstünde şok! Ani ve beklenmedik olaylar karşısında çıkar
-
@fthdyngc yalnız 1
-
@sedatinho
doğrudur hocam -
11 nolu protokolü hatırlayan var mı arkadaşlar
-
bence bu sene zordu. 2018 benzeri bir tablo bekliyorum ben. Spesifik kanun sorularını yapabilen daha doğrusu çalışan kaç kişi çıkar? Türkiye ekonomisinin 2020 verileri ile ilgili soruları, ve isan hakları soruları da zordu bence.