2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Yunus1059 bence en basit olani oydu rusca kitap yazan olacak onn cevabi
-
Ne yaptiniz hocam hatirliyormusunuz
-
@Yunus1059 yukarda ornekler vermsti kulturel sosyal politik ekonomik ama kirgizca yazmak yerine daha cok kitleye ulasmak icin kitpa yazanin hangi amacla daha cok kitleye ulasmak istedigi belirsizdi o yuzden cevap oydu
-
@kürşadd hocam o sorunun cevabi meraktan kosede kalmis dilleri ogrenen adamdi:) adam meraktan kiyida kosede kalmis (hangi diller oldugu onemli degil) yoneliyordu.hangi dile hangi amacla yoneldigi muglakti.kiyida kosede kalmis diller derken de belli bir dil belirtilmemisti.bilginize
-
@kürşadd ben katılmıyorum bence babilce ile dış ekonomik ilişkiler için resmi devlet dilinin ingilizce ve Fransızca olması cevapları dan biri olacakti
-
ARKADAŞLAR MERHABALAR. SORULARI EN SON KATEGORİZE EDİLMİŞ ŞEKİLDE TOPLAYABİLİR MİYİZ ? YA DA YAPAN ARKADAŞ VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. teşekkürler
-
Merak ettiğim bir konu da 80 üstü kaç kişi alır sizce bu sınavda? İlk 100 genelde hep sıkı çalışan, tecrübeli arkadaşlardan oluşuyor ama bu sene ilk 100 e 75 üstü de girebilir mi?
-
@Yunus1059 cevap kanadaya gidip yabancı dil öğrenen göçmen olacaktır
-
Bende kursad gibi yaptim ama zordu
-
@discotheque orada babilce diyordu ben de başta sizin gibi yaptım fakat sonra babilcenin kültürel amaçla ogrenilebilecegini düşündüm ingilizce ve fransizcanin ekonomik ilişkileri olan ülkeler için resmi devlet dili olması garip geldi bana
-
@Samosero337 mümkün değil adamlar sosyal ilişki kurmak için içinde bulunduğu toplumun dilini ogreniyorlar
-
@discotheque belirtilmisti bir dil yaziyordu orda hocam aciklannca bakacaz ben her snavda turkceyi fulllerim 1 2 yanlisim cikarsa cikar.
-
@Samosero337 sosyal hayatta zorunlu kaldigi icin ogreniyordu o olamaz cevap
-
@Yunus1059 buda politik ornegini karsiliyordu
-
@kürşadd Türkçedeki tüm cevaplarını hatirliyormusun hocam
-
@Yunus1059 zorlamam lazim ya dusunmedim hic
-
@kürşadd bende başta öyle düşündüm fakat gerekçesi saçma geldi orada dış ekonomik ilişkiler için demiş herhangi bir ülkeden bahsetmemiş bu durum kafamı karıştırdı ama büyük ihtimal Babil olacak
-
@kürşadd Hocam ilk soru dil ile ilgili olan babilce idi
Daha sonra dusuncenin akışını bozan vardı onu ne yaptiniz -
@Yunus1059 avmleri cok acilmasi ile alakali bisey diyordu cesitlenmesi ile alakali onu yaptm
-
@kürşadd 3. Cumleydi değil mi