2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
musul sorusunda sıkıntı yok birol hocanın slaytlarda görmüştüm ben de ingilizlere karşı adamlarla dostluk anlaşması yapmışız musul sorunu ittifak kurmana yol açmış yani açık ..
-
türkçedeki 7. ve 14. soru gerçekten muğlak
-
78 net.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@brzezinski Özellikle 7. soruda çok bariz bir hata var diye düşünüyorum.
-
@brzezinski 7. Soru beni çok şaşırttı gerçekten ,yakalayamadığım bişey var demek ki
-
Türkçe 7. soru hatalı geliyor bana
-
- Soruyu doğru yapan biri varsa anlatabilir mi hala anlamadım niye ikinci cumle
-
@G4Z1 *7.
-
Belliki 70_71 bandında kapatacak
-
7.Soru bariz hatalı
-
7.soru benide çok şaşırttı.Ama Türkce gibi öznel bi alanda neye dayanarak itiraz edilebilinir acaba?
-
@heisenbergww Zaten sorunda öznel bir yorum yapsanız bile cevap mantıksız ve uyumsuz.
-
@ugur1144 itiraz edecek varmı türkçeye?
-
@heisenbergww önce bir turkce hocasina sormakta fayda var
-
@heisenbergww ben de yanlış yaptım o soruyu ama 2.onculun anlatım bütünlüğünü bozdugunu düşünüyorum
-
Ben netimi yanlış hesaplamışım. 68 demiştim.
70,50 ekler misiniz -
@zephead kurumlar vergisini zaten karından düşmüyor mu, öngörülmeyen aman aman bir arz ŞOKU değil bence, resmen elemek için sormuşlar
-
Bu sene de 75 ile kapatir bu gidisle:)
-
Türkçe 14. soruyu ben de yanlış yaptım ancak tekrar okuyunca şöyle bir şey gördüm arkadaşlar.
“üstü örtülü anlatımıyla yetkin okurundan sezgi bekleyen” diye bir ibare var sebebi belirten cümlede. Sanırım oradaki “yetkin” kelimesini olgunluk anlamında yorumlamamız gerekiyordu. Sınavda dikkatimden kaçmış. Eğer öyle ise iptal edilmeyebilir bu soru arkadaşlar. Tekrar okuyunca bu detayı fark ettim ancak doğru mudur bilemiyorum. İtiraz eden olursa öğreniriz. -
@1baksan ben ilk ösym'ye göre doğru yaptım sonra baktım şok diyor sildim onlara göre yanlış kendime göre doğru yaptım