2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Geçen sene bu sıralar burası ana baba günüydü, bu sene ses çıkmıyor. Arkadaşlar katılımın az olduğunu duydum bu sene, pandemi sürecinden kaynaklı olarak katılım az oldu, sınav ise kimilerine göre 2018 den daha zor ama 2018 ve 2019 da elenenleri hesaba katıp onların tekrar hazırlanıp girdiğini hesap edersek baraj geçen seneye yakın olur. Ben geçen sene 86 bu sene 72.5 aldım. Elimden gelen çalışmayı da gösterdim. Üstelik ekonomi, iktisat netlerim geçen sene ile aynıydı. Ama idare, insan hakları, tarih ve Türkçe çok zordu. Bu sene Allah kazanacak arkadaşların yolunu açık etsin, biz 72,5 ile listeye kalamayiz. Seneye artık.
-
70 Netle 1 ay diken üstündeyiz. Allah hayretsin
-
74 ün şansı nedir tecrübeli arkadaşlar
-
Gecen seneye gore netler dusmus gibi sanki ortlama 4 5 net düşüş görüyorum
-
İnstagramdaki anketlere de katilin arkadaslar, ordaki hocalarin tahmin yapmasi da kolaylassin
-
@ESE0303 siz yazdınızmı hocam buraya?
-
@kürşadd
7 sene de zormuş hocam. ben bu sene alana hazırlanarak girdim bakalım bu sürece. 1 yılda bile çok yıprandım. 7 yıl iyi sabretmişsiniz. Bir an önce kör talihi kırarsınız inşallah. Allah yardımcınız olsun. -
Ben 73.75 te kaldım hayırlısı ne diyeyim
-
@can-mavi can mavi hocam geçen sene hatırlıyorum sizi o zaman daha yüksek almıştıniz
-
@can-mavi bende 73,75 netteyim arkadaşlar
-
@srsmn 74
-
Benim 68 net değerli arkadaşlarım. Benim için Kaymakamlık defteri kapandı. 1 hakkım daha var ama çalışmam. İçimde bir ukde olarak kalacak yaşamım boyunca bu kutlu dediğim meslek. Sağlık olsun...
Ama,"benim emir alacağım kişi CB değil cemaatimin başındaki beyabimizdir" diyen bir cemaatçi kahpe o makama lâyık görüldü de ve şu an Kaymakamlık yapıyor da,bu sınavı 3 ü üstüste olmak üzere 4 kere kazanmış ben memleket sevdalısı lâyık görülmedim ya,bana koyan bu oldu... Hem de başka bir cemaatin yaptığı kahpelik ortada iken. Kol kırıldı ama yen içinde kalacak. Devletine ve Ulusuna bağlı olanlar için uğurlu olsun bu sonuçlar. -
77 benim, geçen sene gibi kapatırsa kritik.
-
@srsmn 70
-
@kamucu2106 mülakata kalırsın inş, sen bakma ölücülere
-
@srsmn 77.75 umarım herkesim hakkında hayırlısı olur.
-
@k-k
T.C. Devleti’nin açılımı hiç bir zaman Tarikatlar ve Cemaatler Devleti olmamalıdır. Yaşadığınız durum gerçekten çok üzücü ve düşündürücü.
Gün döner devran döner herkes hak ettiği yere gider hocam. Şu kısacık ömrümde gördüğüm bu oldu.
Doğruları ve hakikati savunduysanız her zaman eminin ki sizin için hayırlısı budur.
Bu düzeni, yüzyıllardır bu medeniyetin, bu toprakların içine düştüğü kısır döngüyü kırmanın tek bir yolu var.
Bilgiyi, aklı ön plana koymak. Aklını kimseye kiraya vermemek. Her zaman hakikatin arayıcısı olmak.
Uydurulmuş dine, geleneklere inanıp aklını birilerine kiraya verenlere rağmen gerçek İslam’ın, hakikatin ve aklın yolunda yürüyerek bu düzeni değiştirmek için gayret gösterenlerin başarılı olması dileğiyle... -
@k-k bende ilk defa denedim hocam alan 57doğru 9 yanlış ama ilk 34 soruda 17 yanlış türkçe tarih her zaman bitirdi beni yine devam ediyor
-
Herkes netlerini yazabilir mi arkadaşlar geçen seneki gibi liste yapalim
-
Yüksek netler bu forumdaysa epey dusuk kapatacak gibi.Gecen sene 85 civarı havalarda uçmuş bu sene 80 ustu cok az gordum onlarda 81 falan 4-5 kisi sosyal medyada