2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Çetin forumda verilen ümitlere değil de hesaplanan ortalamaya bakmak gerekiyor. (+-1)
-
@discotheque anladım hocam.
-
İmtiyaz sorusu iptal olabilir ne 5393 de ne de 5216 sayılı kanunda bunla alakalı bir durumdan bahsedilmemiş. 2 kanunda da bu yetki meclislerine verilmiş. Bakalım top yine ösym nin elinde. Umarım bu soru yüzünden sıralamaya girememezlik durumu kimsenin başına gelmez.
-
@miAzim yiğit yılmaz danıştay kararı var demiş. ösym artık danıştay kararlarınıda bilmemizi istiyor :)))
-
@KAMUCU-1 Alanya sorusuna itiraz eden oldu mu ?
-
@heisenbergww hocam zaten erdal ünsal bile sorun yok demiş, erdal hoca ve kitaplari ilk referans alinan kaynaklar malum.
-
Halil hoca ve Bilal hoca itiraza yönelik girişimde bulunduysa işler değişir.
"Erdal hoca" sorun yok demiş adam çıkmış Tufan hocaya da sorar mısın diyor. (belki bi umut Tufan hoca benim gibi iptal der de burda elim güçlenir diye). Tufan hoca Erdal hocanın kitabından anlatıyor zaten, daha ne diyeyim ben ahh ah -
@oguuzzz sınavda tüm Türkiye’nin 2 ye bölündüğü sorulara itirazlar yapılmıştır arkadaşlar , imtiyaz ve Türkçeye itiraz edildiğine eminim , muhakkak ki arz şokuna da etmişlerdir ama diğerleri hakkında bilgim yok.
-
@discotheque buraya dedi yazınca herkes der hocam.Bazı şeyleri ispat etmek gerekiyor bende tam tersini desem iptal edilmeli dedi,ne dersiniz?Kanıtla derdiniz heralde.
-
@heisenbergww hocam instagramin var mi? İspat edeyim.
-
@ryu753 itiraz edilmiş mıydı bu soruya
-
bu nasıl bir şey ya biri 70 diyor biri 76 ya kadar yolu var diyor biri 80 üstü baraj hep aklımda diyor bu kadar fark olması çok garip
-
@pabloescobarr hocam sen ne anlatıyorsun ya:) tufan hoca ne düşünüyor dedim sadece ayrıca adam benden sonra yazmış diğer hocaları. Tekrar kısır döngüye girmeye gerek yok ösym kararı verecek verince de böyle konuşursunuz umarım
-
@ryu753 bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Öğreneceksiniz
-
2017 de sistem farklıydı arkadaslar standart sapma vardı yazılı sınav vardı şimdi öyle bir taban olması imkan dahilinde değıl herkes rahat olsun
-
@suigeneris123, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
2017 de sistem farklıydı arkadaslar standart sapma vardı yazılı sınav vardı şimdi öyle bir taban olması imkan dahilinde değıl herkes rahat olsun
Bu ne demek? Anlamadım hocam
-
Arkadaşlar Türkçe 8. soruya itiraz eden oldu mu?
-
@discotheque arkadaslar zeynel dinler kurumlar vergisinin arz soku yapabileceği gorusunu belirtip soruyu dogru kabul etmiş.Bende burdan dogrulamak isterim @discotheque hocamı.
-
@KAMUCU-1 Eyvallah hocam imtiyaz sorusuna itirazi hic duymadım ondan merak ettim
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@miAzim yiğit yılmaz danıştay kararı var demiş. ösym artık danıştay kararlarınıda bilmemizi istiyor :)))
Ee napalım Danıştay kırk yılda bir böyle karar vermişse ? Böyle saçmalık mı olur doktrin bile değil. İptal davasına kadar gidilir o soru için