2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı estağfurullah. Tepeden bakmak değil de bizim adımıza hüküm vermesseniz daha doğru olur. Soruyu yapamamışsınız o kadar biz bilerek yaptık. Malum, soru atamayacak kadar önemli ve dikkat isteyen bir sınav sizde dahil o riske hiç bir arkadaşın girebileceğini şahsen düşünmüyorum. Sukunetinizi koruyun lütfen neye sinirleniyorsunuz? Çalıştık ve yaptık hakkınızı bir tek siz mi arayacaksınız
-
Kabahat bizde ki üslubuna bile dikkat edemeyen insanlar ile bir şeyleri tartışıp bi sonuca varmaya çalışıyoruz
-
Bir noktayı belirtmek istiyorum. Soruda şu kanuna göre diye herhangi bir kanun belirtmemiş. Danıştay kararına göre itiraz edilmiş. Sonuç ne olur bilemiyorum. Beklemedeyiz. Anlaşılan epey sorunlu bir sınavmış.
-
Arkadaşlar, bu konuyu burada çok fazla tartışıp kalp kırmaya gerek yok. Zaten ösym son sözü söyleyecek. Burada yapılan tartışmalar bunu etkilemeyecek.
-
Hadi hepimiz yanlış yaptığımız soruya itiraz edelim olay ona döndü
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@cavenecadas, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi İnsan okudukça sinirleniyor değil mi üstadım. Herkes kendi yaptığını genelleme peşinde. Yapılabileceğine inanmıyorlar
Siz de insanlara çok tepeden bakıyorsunuz. Nedir attığınız 4-5 soru tuttu. Bizim inancımız hakkında bile hüküm vermeye başlamışsınız. Soru şaibeli kardeşim önce kendi inancına bak sen şaibeli soruyu doğru yaptın diye sorunun doğru olduğuna inanıyorsun
Bunu yazarken başka bir işim çıktı senli sizli karıştırarak yazmışım. Neyse dediklerimin arkasındayım ben yine. Sükunet korumakla ya da sizlerle tartışarak da bir şeyler hallolmuyor ancak @canmavi nicknameli beyefendi ve siz fazlaca arandınız bence benim şu anki üslubumu. Özellikle @canmavi sizin için söylüyorum bunu ileri gidiyorsunuz üslubumda eksik var fazla yok bilginiz olsun. Çirkefliğe vurmayın işi. Şu an hala meşgulüm kapatalım gerçekten uğraşamayacağım hal ve tavırlar sergiliyorsunuz sizi fazlasıyla dikkate aldığımı düşünüyorum. İyi günler dilerim
-
@siyasalllııı bence tartışmayı gerçekten bırakın , birileri itiraz etmiş duyumlar ve söylenenler bu yönde ama itiraz niye edildi , niye kabul edilsin ya da hayatta kabul edilmez tarzı şeyleri söylemektense ÖSYM nin takdirini beklemekte fayda var , alanın da yetkin insanlar itiraz etse de ÖSYM nin ve kanunun ne dediği önemli biten soru tartışmalarına tekrardan başlamayalım bence , bir arkadaş sordu hangi sorulara itiraz edildi diye bilgi paylaşırken bir an da ortalık karıştı , hocalar bu konuda açıklama yapmaya başladı bence baraj sohbetleri yapmaya devam ️
-
@siyasalllııı kim cirkeflige vurdu birader, kanunda yazan bilgiyi göre göre maval okumayın diyorsun, neye dayanarak diyorsun kanunun hangi maddesin8n hangi fıkrasının hangi bendini okuman gerektiğini bile yazdık, maval okuma diyorsun sonra üslubunu eleştirince de çirkef olmakla sucluyorsun, gerçekten kabahat sende değil, hem ilan gelmeden önceki hem sonraki, hem de ıstatistik filana uğraştığı 8cin kabahat ben de inan sende değil
-
Şu an ne kadar tartışırsanıZ tartışın ancak birbirinizi kıracaksınız, itirazlar yapılmış neticede belli olacak burda herkesin kendi inandığını kabul ettirmeye çalışmasına hiç gerek yok.
Bırakalım baraja yoğunlaşalım. -
Baraj demişken unutmadan;
68.5
63.75
75.5
78.25
73.75
Ekleyebilirsiniz -
@dlkaptan size zahmet
-
@Yamato-mita hakkımızda hayırlısı hocam. Tek sınav yeterli olmuyorsa sonbaharda da olabilme ihtimali vardır değil mi?
-
Alanya belediyesi yapanlardanim, sorunun iptal olacagni dusunmuyorum bence dogru olan antalya belediyesi, sinavda hizlica isaretledim ayilamadim, ayilsam antalya yapardim.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı kim cirkeflige vurdu birader, kanunda yazan bilgiyi göre göre maval okumayın diyorsun, neye dayanarak diyorsun kanunun hangi maddesin8n hangi fıkrasının hangi bendini okuman gerektiğini bile yazdık, maval okuma diyorsun sonra üslubunu eleştirince de çirkef olmakla sucluyorsun, gerçekten kabahat sende değil, hem ilan gelmeden önceki hem sonraki, hem de ıstatistik filana uğraştığı 8cin kabahat ben de inan sende değil
Bakın beyfendi burda en ufak bir tartışmada yaptıklarınızı gözümüze sokacaksanız ben kendi adıma söylüyorum bu zamana kadar yaptıklarınız için teşekkürler ama nolur bundan sonra yapmayın. Ha yok iyi niyetimi ortaya koymak istedim derseniz de şüpheniz olmasın ben sizden çok çok daha iyi niyetli bir insanım. Amacım yadırgamak yermek falan değil ama insanı mecbur bırakıyorsunuz. O yüzden kibarca uyarıyorum burda kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Soruyu da bekleyip görelim hayırlısı olsun. Yok şu bendi attım şu maddeyi attım gibi ukala bir üslup takınmanız da yersizdi bunu da belirteyim. Bırakalım grup amacına hizmet etsin. Başarılar
-
@kaimadam Olabilir.
-
@siyasalllııı grup zaten amacına hizmet ediyordu, ta ki siz bana maval okuma gibilerinden cevap verene kadar, bu size son cevabim, istediğinizi yazabilirsiniz
-
Arz şoku sorusu açıklanan cevap anahtarına göre hatalıdır. Cevap değişmelidir.
-
@Kymkm109 haydaa basa donduk hocam zaten gereklı ıtırazları yapan yaptı
-
@siyasalllııı O kadar sorulacak kesin net olan yerler varken böyle soru sorması... ösym nin tarzı buna alıştık her sene. Bakalım bu sene nasıl bir strateji izleyecek bekleyip göreceğiz. Geçen sene iptal olanları doğru yapmıştım aleyhime oldu bu sene nasıl olacak acaba. 75 ve altı heyecanla bekliyoruz..tek tesellim eşimin biraz daha iyi yapmış olması ben artık onu destekliyorum canım eşim @tulinckk
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı grup zaten amacına hizmet ediyordu, ta ki siz bana maval okuma gibilerinden cevap verene kadar, bu size son cevabim, istediğinizi yazabilirsiniz
Paul Joseph Goebbels’i bilir misin bilmiyorum. Hitler’in propaganda bakanıydı kendisi. Şöyle bir sözü var: “ Yeterince büyük bir yalan söyler ve sürekli tekrar ederseniz, sonunda halk buna inanır. ” bu soru hakkında hocaların sosyal medyada ısrarla yinelemeler yapmasını ve forumda bşb’yi kabullenmiş kişileri görünce aklıma bu söz geliyor. Diyeceklerim bu kadar.