2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@hagayret, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı adam sana ilgili kanun maddesini atıyor. Özlü söz alıntısı yapacağına mevzuat oku. Buz gibi yanlış yapmışsın işte. Cevap Antalya BŞB meclisi. Toplu taşıma görevinin ilçe belediyelerine devredilmediği müddetçe BŞBlerde olduğunu bilmeyecek kadar bilginle ısrarla konuyu uzatıyorsun.
Kardeşim yok diyoruz anlamıyor musunuz iki kanunda da yok bana fıkraları birbirine uydurarak gelmeyin yahu. Beni de salın farklı hesaplardan rahatsız edecek kadar düşmeyin. Bildiğim doğruyu ölümüne savunurum ben kardeşim isterseniz 1000 farklı hesaptan yazın bana.
Farklı hesaplardan saldıracak kadar düşmeyin derken, sence ben mi yazıyorum farklı hesaplardan
Hocam sıkıldımmm🥱
-
@siyasalllııı hasta mısın sen birader
-
@can-mavi arkadaş sınırda kalmış belli kazanacak olanlara köpük saçmaya başlamış laftan anlamaz boş ver. Böylesi burda elenmese mülakatta el sallarlar muhtemelen takmayın. Bende bakmayacağım foruma mülakat sonuçlanana kadar
-
@Amiree siz puanınızı yazdırdınız mı?
-
@srsmn 73 hocam.
-
@Amiree @dlkaptan liatede göremedim de eklensin hocam arkadaşımız ekliyo hesaplıyor saolsun
-
Hafiye gibisiniz hocam tebrik ediyorum @srsmn
-
@cavenecadas, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi arkadaş sınırda kalmış belli kazanacak olanlara köpük saçmaya başlamış laftan anlamaz boş ver. Böylesi burda elenmese mülakatta el sallarlar muhtemelen takmayın. Bende bakmayacağım foruma mülakat sonuçlanana kadar
Mülakata geldiğimde kimin eleneceğini kanlı canlı görecek cümle alem. Sağa sola çamur atmaya başladığına göre kendinden şüphe etmeye başlamışsın belli ki
-
@can-mavi seni kırmak istemiyorum yorma beni
-
@siyasalllııı hayırlısı
-
Tamam da arkadaşlar ya baraja yönelenelim.
-
@siyasalllııı lütfen kırma beni, çok üzülürüm sonra, sen bana kırıcı bir şey söylersen nasil kendime gelirim ben
-
@dlkaptan hocam danışmadan bekleniyorsunuz, minik bi yorum alalım...
-
@zzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@suigeneris123 kay sayısı 4 oluyor o zaman hocam biraz fazla gibi değil mi @dlkaptan ne der acaba işin piri o şuan
Yani geçtiğimiz yıllarda şu yazmayan katsayısına bakarken neti yüksek yazdıran bir kaç arkadaşın sınav sonucundaki sıralaması, yüksek netlerde yazmayan oranının düşük netlere göre daha fazla olduğunu göstermişti. (Tam da beklenildiği gibi, 70 altı neden yazmıyorsa 80 üstü de öyle) 80 üzeri yazmayan oranı hala 5'in üzeridir, 80-75 3-5 arasıdır, 75 altı 2'lere gerilemiştir gibime geliyor..
-
@dlkaptan sonuçta baraj tahminin kaç dostum
-
@dlkaptan hocam @Amiree 73 puan ekleyebiliriz listeye
-
@can-mavi aynen seni koruyup kollayacağız gözümüzden sözümüzden sakınacağız sonra da müzeye..
-
@siyasalllııı sen ne diyorsun, kimsin birader , ne ima ediyorsun, anlayabilecek kadar kapasitem yok
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı sen ne diyorsun, kimsin birader , ne ima ediyorsun, anlayabilecek kadar kapasitem yok
Açık açık bi anlatsana